Janne Vogel
Janne Vogel Persoonlijk 12 mrt 2018

6 x redenen waarom jouw vriendinnen de állerbeste zijn

Hoe oud je ook bent, zonder vriendinnen is je leven niet compleet. Tijd voor een ode! Deze vrouwen staan altijd voor je klaar, kennen je door en door en maken je altijd aan het lachen. Kortom: je wilt ze nooit meer kwijt.

Stuur je beste vriendinnen vandaag een lief berichtje of verras ze, want ze verdienen het!

Hun eerlijkheid is alles

Je vriendinnen zijn er om je precies te zegen waar het op staat. Ook als het minder leuk is om te horen. Wanneer jij op het punt staat een T-shirt te kopen waarvan je thuis al drie exemplaren hebt liggen, als je date met iemand die jouw tijd niet verdient of als je de verkeerde keus dreigt te maken op carrieregebied: zij zijn er om je de waarheid te vertellen. Ook als het af en toe helemaal niet zo leuk is om te zeggen. Ze willen het beste voor jou.

Ze begrijpen je meest persoonlijke problemen

Hoe fijn is het dat je met hen ook je meest persoonlijke issues kunt delen. Uren praten over seks (en dan vooral over de awkward-stukjes), het scheren van je benen en andere irritante lichaamsdingen. Daarnaast weten ze maar al te goed dat de buikpijn die je af en toe hebt als je ongesteld bent níet meevalt en hebben ze altijd een extra tampon voor je in hun tas.

Ze zijn er voor je

Je kunt ze altijd bellen of optrommelen als je je even niet goed voelt en een knuffel nodig hebt. Daarnaast zijn ze er voor spontane lunch- en koffiedates, altijd in voor een glas wijn (of een twee) of een spadagje en gaan ze graag met je mee shoppen. Heerlijk.

LEES OOK: Met déze mensen kun jij ‘t het beste vinden volgens de sterren

Ze zijn part-time stylist

Vriendinnen hebben betekent gratis advies op het gebied van kleding, reviews van de laatste en beste make-up producten en als je écht niets hebt om aan te trekken, kijk je gewoon even in hun kast. Ook zijn ze er om samen met jou een outfit te kiezen voor die belangrijke sollicitatie of je verjaardag. Zonder hen zou je nooit kunnen beslissen welke hakken leuk staan onder dat jurkje.

Ze supporten je

Je vriendinnen zijn niet alleen hartstikke gezellig, ze zijn ook een soort persoonlijke begeleiders in je leven. Of het nou gaat om goede voornemens of een coole promotie die je heel graag wilt: ze supporten je, elk stapje van de weg. Ze bellen dagelijks of wekelijks om te zien hoe het gaat en als ze je ergens mee kunnen helpen doen ze dat hoe dan ook. Want ze zijn écht geïnteresseerd en willen je zien groeien.

Ze brengen het beste in je naar boven

Je vriendinnen brengen het beste in je naar boven en herinneren je aan al de geweldige dingen die jou maken hoe je bent. Als je iets tofs bereikt zitten zij op de eerste rij om je aan te moedigen, en bij tegenslagen krijg je een lief kaartje of berichtje van ze om je op vrolijken. Alleen al de gedachte aan hun gezelschap en steun maakt jou de gelukkigste vrouw op aarde.

Happy Internationale Vrouwendag!

Reageer op artikel:
6 x redenen waarom jouw vriendinnen de állerbeste zijn
Sluiten