Renée
Renée Algemeen 19 mrt 2018

Nu al het beste nieuws van de week: ‘Juf Ank’ krijgt een eigen televisieprogramma

Aan al het goeds komt het eind, zo ook aan het eerste seizoen van De Luizenmoeder met de legendarische Juf Ank. Maar niet getreurd, want RTL heeft aangekondigd dat er een nieuw programma komt. Mét Juf Ank.

Juf Ank in Foute Vriendinnen

Als je gek bent op Juf Ank moeten we je wel een klein beetje teleurstellen. Het is namelijk niet Ank die een rol speelt in het nieuwe programma Foute Vriendinnen, maar de actrice Ilse Warringa. Maar hé, je weet hoe fantastisch ze de rol als juf speelt, dus als zichzelf is ze ongetwijfeld minstens zo goed.

Ilse is dus één van de vier vrouwen die in de tegenhanger van het programma Foute Vrienden te zien is. Net als de vrienden gaan de vriendinnen elkaar flink te grazen nemen zodat ze elkaar goed voor schut kunnen zetten.

LEES OOK: De grappigste tweets van Ank uit De Luizenmoeder

Wereldwijd populair

Het televisieformat is wereldwijd ontzettend populair en we durven te wedden dat ook Foute Vriendinnen, met Ilse, een groot succes gaat worden. De verborgen camera’s missen geen moment als de vriendinnen de gekste dingen uithalen in het openbaar. Het belooft in ieder geval enorm gênant en super grappig te worden.

Vanaf 10 mei is de eerste aflevering van Foute Vriendinnen te zien op televisie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Nu al het beste nieuws van de week: ‘Juf Ank’ krijgt een eigen televisieprogramma
Sluiten