Geloof het of niet: dit pak uit de zeroes wordt weer helemaal hip

Weet je nog, het begin van de zeroes? Het tijdperk van Britney, bling en bandana’s om je hoofd – ook als je allesbehalve een rapper uit de Bronx was. In die tijd waren de joggingpakken van Juicy Couture zo’n beetje het hoogst haalbare goed.

Strass

Ze kwamen in verschillende pasteltinten en waren van velours, maar het mooist van deze pakken waren de strass-steentjes. Het was helemaal bon ton om rond te lopen in zo’n pak met het woord ‘juicy’ in strass op je billen. Paris Hilton kon je uittekenen in de look, die ze afmaakt met een veelkleurige Louis Vuitton-tas waarin ze haar chihuahua meesleepte als opper-accessoire. En als je je als tiener geen Juicy Couture kon veroorloven waren er genoeg rip-offs te vinden.

Creatief directeur

Als je denkt dat we de tijd waarin Paris werd beschouwd als stijlicoon (#neverforget) ver achter ons hebben gelaten, heb ik slecht nieuws. Juicy Couture is namelijk terug. Het merk heeft een nieuwe creatief directeur en types als Selena Gomez, Rihanna en Kylie Jenner zijn er al in gespot.

Influencers

De marketingbaas achter het merk heeft al gewaarschuwd dat een legertje influencers in de arm is genomen om de comeback van het joggingpak te laten gebeuren. We zeggen niet dat je je daar ook maar iets van aan moet trekken (letterlijk), maar we waarschuwen je netvlies alvast. Mocht je voor de bijl gaan, beloof ons dan alsjeblieft één ding: combineer het pak niet met Uggs. Tenzij je voor carnaval het thema trashionista hanteert.

More velour, more fun. #OWNYOURJUICY

Een bericht gedeeld door Juicy Couture (@juicycouture) op

The second it hits five o’clock on a Friday (@slimshayedy, @theresagrant)

Een bericht gedeeld door Juicy Couture (@juicycouture) op

?

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

All track, all day #THISISJUICY

Een bericht gedeeld door Juicy Couture (@juicycouture) op

Beeld: Instagram

Independent

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Geloof het of niet: dit pak uit de zeroes wordt weer helemaal hip
Sluiten