Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Persoonlijk 20 jul 2017

Politie: ‘Stuur kaartjes naar zieke Brent (8)’

De achtjarige Brent Greven uit Dieren is zo ziek dat hij niet meer te genezen is. Het ventje zal op op 28 juli zijn negende verjaardag vieren, die ook meteen de allerlaatste zal zijn. Daarom heeft de politie van de gemeente Dieren opgeroepen om Brent massaal lieve kaartjes te sturen.

Op de Facebookpagina deelt de politie een berichtje waarin ze de situatie van Brent omschrijven. De jongen heeft neuroblastoom, een agressieve vorm van kinderkanker. Aan Gelrenieuws vertelden ouders Chantal en Ruud dat het een aflopende zaak is. Brent wordt niet meer beter.

Glimlach

De politie Dieren stond gisteren bij Brent op de stoep. Chantal: ‘Ze vroegen of ze wat mochten doen en Brent vroeg om kaartjes, veel kaartjes.’ En om die wens van Brent in vervulling te laten gaan, riep de politie Dieren op hun Facebookpagina op om zoveel mogelijk kaartjes naar Brent te sturen, om een glimlach op zijn gezicht te toveren.

Verjaardagskaarten

‘Brent en zijn ouders zouden het heel leuk vinden veel verjaardagskaarten te ontvangen. Brent houdt van husky honden, Pokémon en kittens’, schrijven ze in het bericht. ‘Hij heeft net een kaartje met allemaal mopjes gekregen. Als je hem dan ziet lachen achter zo’n kaart, dan is de oproep geslaagd toch?’, vertellen zijn ouders.

Wil jij ook een kaartje naar Brent sturen? Dat kan naar dit adres: Fazantlaan 17, 6951 JJ Dieren.

Ex-kankerpatiënt ontwerpt de perfecte kaartjes voor zieken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

RTL Nieuws

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Politie: ‘Stuur kaartjes naar zieke Brent (8)’
Sluiten