Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Lifestyle 31 januari 2019

Creëer een urban jungle in huis met deze goedkope kamerplanten van Lidl

Door kamerplanten voel je je niet alleen mentaal beter, je kunt er ook een waanzinnige urban jungle mee creëren en volgens de laatste interieur trends mag je he-le-maal losgaan. De Lidl helpt je een handje mee want daar koop je deze week planten voor een prikkie.

Achter de geraniums zitten is geen al lang privilege meer voor oudere mensen. Wij zitten zelf ook maar wat graag achter een vensterbank vol kamerplanten want hipper dan dat ga je het niet krijgen.

Kamerplanten van Lidl

Zelfs Lidl loopt niet meer achter op de huidige trends en deze week zijn er verschillende kamerplanten in de aanbieding waar je warm van wordt. Onder andere de Pilea peperomioides (beter bekend als de Pannekoekenplant) en de Monstera deliciosa (beter bekend als Gatenplant of Monstera) tik je op de kop voor maar 4,99 euro per stuk.

Er zit ook nog eens een kek potje om heen met een minimalistische print of jungle thema. De kamerplanten zijn zo’n 30 tot 35 centimeter hoog. Ze groeien als kool en vooral de Monstera is uitermate geschikt om te stekken. Je zet de stengel een paar weken in een vaas met water en er groeien vanzelf weer wortels uit. Zo heb je voor een spotprijsje al snel een enorme urban jungle in je huis.

Nog meer planten vanaf donderdag 31-1

Vanaf donderdag 31 januari verkoopt Lidl nóg meer kamerplanten en die zijn zelfs nog een slag groter. Deze planten van 80 centimeter staan ontzettend leuk in een pot op de grond. Je kunt de planten zelf matchen met een leuke bloempot (verkrijgbaar in vier verschillende kleuren) en een complete set kost maar 6 euro. Haast je naar de Lidl want voor je het weet zijn de planten uitverkocht.

Heb je nog geen groene vingers? Dan gaan deze tips je helpen.

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
Creëer een urban jungle in huis met deze goedkope kamerplanten van Lidl
Sluiten