Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Eten 28 dec 2016

Kan niet beter: In Amsterdam opent binnenkort een heus avocadorestaurant

We hebben goed nieuws voor avocado-lovers, want in het nieuwe jaar zal er in hartje Amsterdam een heus avocado-restaurant openen. Het gaat ‘The Avocado Show’ heten, en wij kunnen niet wachten tot we er kunnen aanschuiven.

De avocadogekte gaat nog lang niet liggen als het aan Julien Zaal, Ron Simpson en Jaimie van Heije ligt, de bedenkers van The Avocado Show. De drie plaatsten een preview van hun restaurant op Facebook, en sindsdien worden ze overspoeld met positieve reacties. ‘Het is erg leuk om te zien dat mensen zo positief zijn, al zijn we niet écht verrast: er is een enórme avocadofanbase’, zei Simpson tegen Het Parool.

LEES OOK: Recept: avocado op toast

Gepaneerde avocadofrietjes

Wat ze zoal gaan verkopen? Avocadoburgers, avocadoroomijs, chocosmoothies met avocado, gepaneerde avocadofrietjes, en so on. Simpson: ‘De mogelijkheden zijn eindeloos en onze enige spelregel is dat ergens avocado in moet zitten. Als je ervan houdt, zal je in ons restaurant erg gelukkig worden.’

Wanneer het restaurant precies open gaat is nog niet bekend, maar wij houden de Facebookpagina in de gaten om het eerste plekje te reserveren.

Nooit meer dagenlang wachten, want zo laat je een avocado rijp worden binnen tien minuten

Reageer op artikel:
Kan niet beter: In Amsterdam opent binnenkort een heus avocadorestaurant
Sluiten