Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Relatie 19 mei 2019
Leestijd: 1 minuut

Naar welke kant draai jij je hoofd als je zoent? Dit zegt het over je!

Waarschijnlijk heb je er nooit bij stil gestaan, maar hoog tijd om dat nu eens te doen! Naar welke kant ‘draai’ jij je hoofd als je kust met je partner? Onderzoek stelt namelijk dat de kant waar jij je hoofd naar toe draait een goede maatstaf is voor de romantiek in jullie relatie!

Een kus moet natuurlijk een beetje spontaan gebeuren, en hoe je het wendt of keert (letterlijk, eigenlijk): je moet een keuze maken, anders krijg je een kopstoot en daar wordt niemand vrolijk van.

via GIPHY

Het onderzoek

Een onderzoek stelt dat de kant waar jij je hoofd naar toe draait zodra er wordt gekust, natuurlijk is. Maar de studie liet ook iets anders zien: zo’n 80 procent van alle onderzochte koppels draait namelijk naar rechts. En wanneer er familie wordt gekust is dat juist andersom, de studie wijst namelijk uit dat het merendeel naar de linkerkant draait om de eerste van de drie te geven. Je draait je hoofd dus naar de andere kant toe wanneer je je lief kust, dan wanneer je je familie drie zoenen geeft. Geinig weetje, toch?

LEES OOK: Deze ‘ik begroet je met drie zoenen’-situaties ken je sowieso!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme