Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Work & Life 3 mei 2019
Leestijd: 2 minuten

Dít kun je nog allemaal doen met een kapotte panty

Ik denk dat iedere vrouw dit wel herkent: je haalt je panty vers uit de verpakking, doet hem aan en voor je het weet trek je er een ladder in. Shit! Die kan dus gelijk weer de prullenbak in. Of wacht even, je kunt je kapotte panty namelijk nog voor heel wat zaken gebruiken.

Je kunt je panty dus prima een tweede leven geven! Zo kun je dat doen:

1. Iets verloren?

Niks vervelender dan je oorbel (of het achterkantje, nog erger) verliezen.. Maar daar kan je panty handig van pas komen! Doe een stuk panty om het einde van de stofzuigerslang. Door de zuigkracht van de stofzuiger wordt je panty een vangnet. Even langs de kiertjes van de bank en je oorbel is zo weer gevonden!

2. Reinig vlekken

Sommige deodorant geven witte vlekken af op (donkere) kleding. Door zachtjes met een panty te wrijven over de plek zul je zien dat de witte vlek zo is verdwenen!

8x manieren om kokosolie te gebruiken in je beautyroutine

3. Afstoffen maar!

Panty’s zijn ideaal om als stofdoek te gebruiken. Ze zijn namelijk statisch en trekken daarom gemakkelijk stof aan. Je kunt de panty om een liniaal of ander smal voorwerp binden om op lastige plekken te stoffen, denk aan de radiator of koelkast.

4. Make-up doekje

Zijn je wattenschijfjes of make-up doekjes op? Knip een stukje panty af en je kunt het gebruiken om je make-up te gaan verwijderen. Panty’s zijn ook nog een super zacht voor je huid, maar wel ruw genoeg om make-up resten en dode huidcellen mee weg te halen.

8x dingen die je kunt schoonmaken met citroen

5. Work-out

Als je liever thuis sport dan dat je naar de sportschool gaat, kan een panty ook van pas komen. Je kunt er namelijk je eigen ‘resistance band’ mee maken. Dat doe je heel simpel: knoop de uiteinden van je panty aan elkaar en vouw het dubbel (zodat je een strakke cirkel hebt). Hup, YouTube aanslinger en gaan!

Boost die bilpartij met deze workout video voor thuis

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Dít kun je nog allemaal doen met een kapotte panty
Sluiten