Gina Koninkx
Gina Koninkx Beauty 22 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

3 x makkelijke kapsels om mee te shinen op het schoolplein

Opstaan, aankleden, ontbijten, tanden poetsen, schoenen aan. Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het is ‘s ochtends standaard chaos in huis want je hebt als ouder redelijk veel te doen. Weinig tijd voor jezelf dus. Komt dat even goed uit want deze drie kapsels heb jij binnen no time onder de knie.

Makkelijke kapsels voor moeders

Nadat je je kids hebt afgezet op school, fiets of rijd jij natuurlijk direct door naar je werk. Deze drie kapsels zijn gelukkig weerbestendig en je hebt er ‘s ochtends ook niet lang voor nodig. Kwestie van een paar keer oefenen en jij kunt als een speer de deur uit.

1. De nonchalante hoge knot

De nonchalante knot is eigenlijk de ideale oplossing voor iedere situatie. In onderstaande tutorial wordt uitgelegd hoe je een hoge knot maakt die lang blijft zitten. Precies wat jij nodig hebt als je met de fiets (en een tussenstop op de basisschool) naar een vergadering moet racen.

Combineer hem met een sjieke blouse en je ziet eruit om door een ringetje te halen, of combineer hem met een sportieve pantalon om er altijd uit te zien als een fit momma – weten zij veel.

2. Makkelijke vlecht

Deze vlecht lijkt wellicht ingewikkeld, en oké een paar keer oefenen heb je waarschijnlijk wel nodig, maar als je ‘m eenmaal onder de knie hebt, draai je dit vliegensvlug in je haar. Eén van onze favoriete kapsels dus. Wedden dat jouw dochter dit ook wil proberen?

3. Kapsels met twee staartjes

Twee staarten zijn heus niet meer alleen voor (jonge) meisjes. Deze stijl is weer helemaal terug in het modebeeld en je snoept er zo ook nog een paar jaar af van je leeftijd. Daar blijf je natuurlijk jong bij.

Deze tutorial kon haast niet duidelijker en wij staan te trappelen om ‘m te proberen. Jij ook?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
3 x makkelijke kapsels om mee te shinen op het schoolplein
Sluiten