Eva Dusch
Eva Dusch Work & Life 22 okt 2015

Kattenliefhebbers: Dit zijn de purrrrfecte meubels voor je kitten

Wiens hart overloopt van liefde kan dit ronduit botvieren op haar kat. En wil je het beestje echt goed verwennen, schaf dan gerust dit designerspul aan. Deze luxepoezen staan voor eeuwig bij je in het krijt.

Soms maken ze ons het leven zuur, krabben onze banken kapot en liggen languit over onze laptop heen terwijl we een belangrijke deadline hebben. Allemaal waar, maar de echte kattenliefhebber ziet dit allemaal door de vingers. En dus maken we ze graag het hof thuis. Kat in het bakkie.

Meyou: de luxe kattenlounge

Bron: Want

Het grote voordeel aan de mand is dat ze makkelijk op te bergen zijn en dat ze voorzien zijn van een handige functie. De kattenmand is namelijk aan de buitenkant voorzien van materiaal waar de katten hun nagels flink aan kunnen slijpen (in plaats van jouw perfecte hoekbank). Ook is-ie gemakkelijk schoon te houden en kun je ze binnen een oogwenk in en uit elkaar halen. En hadden we al gezegd dat-ie ook niet misstaat in je interieur?
€129 via Kickstarter

De Cattop

Iedereen weet dat thuiswerken met een kat een onmogelijk taak is. Als ze niet op je laptop gaan liggen, dan liggen ze er wel half op, naast of tussen. En dan vooral als jij eigenlijk echt je werk moet doen, een gierende deadline hebt en nu echt even geen tijd hebt voor geknuffel en gespin. De Cat Scratch Laptop, ofwel de cattop, is een laptop voor katten, gemaakt van karton en waarbij het toetsenbord is vervangen door een krabmat. Thank god!
€30,13 via Suck

20x foto’s die laten zien dat katten én kinderen het schattigst ooit zijn>

Een houten visgraathuisje

Hoe lief is dit, een plekje waar je kat zich helemaal in kan nestelen en zich beschut voelt. En waren katten niet dol op vis…

Bron: Roomed

via Pote

De Travel Cat Bag, een reistas voor je kat

Bron: Roomed
Bron: Roomed

Het ziet er hilarisch uit, maar het idee is vrij serieus bedoeld. Voor wie een avontuurlijke en niet al te schichtige kat heeft of haar oogappel niet alleen thuis wilt laten kan zich uitleven met deze tas. De Travel Cat Bag is verkrijgbaar in verschillende tinten grijs, beige en donkerbruin.
via Studio Snorhaar

Ook katten houden van design

Bron: Roomed

Het liefst slapen onze viervoeters ook in een mandje om wél over naar huis (lees: de buurkatten) te schrijven.
€39,50 via Catcube

Deze tafel als een speelparadijs

Bron: Roomed

Moeten we dit nog uitleggen? Deze houten tafel, ontworpen door Ruan Hao de CATable en geïnspireerd op kattengedrag, zit vol met gaten en tunnels waardoor je kat uren zoet is.
De tafel is hier te koop.

De klimmuur

Bron: Roomed

Dat die nagels regelmatig bijgeslepen moeten worden, dat weten we maar al te goed. Deze klimmuur is je redder in nood. En zo maak je ‘m.

Tabee kattenbak-nachtmerries. Hallo Poopy Cat, de milieuvriendelijke wegwerp kattenbak


via Poopycat

Katten-obesitas is hiermee voor altijd passé

Bron: Roomed

Kan jouw kitten wel wat beweging gebruiken of heeft-ie juist teveel energie en heb je liever dat ie ergens anders rondrent dan door je huis en daarbij alles omstoot? We kwamen de One Fast Cat bij ons broertje Want tegen en kwamen niet meer bij van het lachen.
One Fast Cat is een Kickstarter project en kost 150 euro.

Katten luieren in een hangmat

Bron: Roomed

En geef ze eens ongelijk.
€79 via Woohood

12 redenen om nú een huisdier te nemen>

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Kattenliefhebbers: Dit zijn de purrrrfecte meubels voor je kitten
Sluiten