Maaike Kooijman
Maaike Kooijman Body 21 aug 2018

Dit zijn de mooiste keizersnede-tattoos (je litteken is niets om je voor te schamen)

Als jouw kindje ter wereld is gekomen door een keizersnede, dan weet je als geen ander dat dat heus geen ‘makkelijk alternatief’ is voor een normale bevalling. Maar je hebt het toch maar mooi overleefd, en daarom mag je trots zijn op het litteken dat je eraan hebt overgehouden. Vier het met een tatoeage!

Sommige mensen beschouwen deze keizersnede-tattoos misschien als een verhulling, maar wij zien het alleen maar als benadrukking van een mooie overwinning – en dus vinden we ze prachtig. Een baby krijgen ís toch ook een beetje kunst?

Keizersnede-tattoos

Wij zien vooral veel tattoos met bloemen en krullen voorbij komen, maar natuurlijk kun je helemaal bepalen wat je zelf mooi vindt. Als je naar je lichaam kijkt en de kunst op je lichaam je eraan herinnert dat je een prachtige sterke vrouw bent, is het goed.

LEES OOK: Keizersnede: alles wat je wilt weten en kunt verwachten

Proeftatoeage

Imperfection is beauty – en zo is het maar net. Als je dat ook wilt uitdragen en geïnteresseerd bent in deze keizersnede-tattoos, dan kun je het beste contact opnemen met een tattoo-artist om eerst te vragen naar de mogelijkheden. Er zijn overigens ook webshops die een soort plaktattoo’s voor op je keizersnede maken, zodat je het eerst zelf kunt uitproberen.

Wij zijn hoe dan ook fan!

Reageer op artikel:
Dit zijn de mooiste keizersnede-tattoos (je litteken is niets om je voor te schamen)
Sluiten