Maaike van de Graaf
Maaike van de Graaf Lifestyle 29 jun 2020
Leestijd: 1 minuut

Body positivity influencer maakt duidelijk: ‘Leven begint niet pas nadat je bent afgevallen’

De Canadese Kenzie Brenna deelt deze week op Instagram een duidelijke boodschap voor haar volgers. De body positivity influencer laat weten dat vrouwen niet moeten denken dat het leven pas begint nadat ze zijn afgevallen.

‘Je hoeft niet slanker te zijn om pas je leven te kunnen leiden’, vertelt ze in een video.

Kenzie Brenna

Misschien herken je het wel: je hebt pas het idee dat je gelukkig kan zijn als je je streefgewicht hebt behaald. Dat je het idee hebt dat je pas nadat je bent afgevallen de liefde van je leven ontmoet, of goede vriendschappen sluit. Kenzie Brenna had jarenlang ook die mindset, vertelt ze.

Ze somt een aantal voorbeelden op. Zo had ze vroeger het idee dat een vakantie leuker was geweest als ze slanker was. Of dat haar relatie met voedsel pas goed werd, zodra ze dun was. Inmiddels vindt ze dat die gedachte totaal geen zin heeft. Toen ze namelijk een tijdje slanker was, was ze niet per se gelukkiger, vertelt ze.

Belangrijke boodschap

En die boodschap, over dat het leven niet pas begint als je op een bepaald gewicht bent, deelt ze nu met de rest van haar volgers. ‘Het leven begint niet pas nadat je bent afgevallen’, zegt ze. ‘Het leven is nu gaande. Je hoeft niet slanker te zijn om het leven te kunnen leiden wat je wil leiden.’

Benieuwd naar het filmpje? Die check je hieronder.

Meer lezen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme