Sterre Touw
Sterre Touw Lifestyle 9 dec 2017

Deze nieuwe kerstboom trend is razendpopulair; ga jij ‘m volgen?

Tuig jij al jaren je kerstboom op dezelfde manier op en vind je het een tijd worden voor een nieuwe kerststijl in je huis? Dan hoef je niet naar de winkel te rennen om al je versiering om te ruilen voor een ander kleurtjes of glinsteringen. Je bekijkt gewoon de boom even van een – tja – andere kant.

Kerstboom trend

Tegenwoordig zijn er een hoop alternatieve kerstbomen ontstaan als vervanging voor de traditionele versierde spar. Toch hoeft de boom echt niet uit huis verbannen te worden. En dat willen we ook helemaal niet, want door de aanwezige dennengeur komen we steeds een beetje meer in de kerststemming. En daarnaast; wat is er mis met een oude traditie? Wellicht is deze trend dan iets voor jou; de omgekeerde kerstboom!

LEES OOK: Say what?! Een kerstboom kan de gezondheid van je kind beïnvloeden

Ruimte besparen

Ja, je leest het goed. Je kunt hem aan het plafond hangen, maar er bestaan ook standaards waarin je je kerstboom omgekeerd kunt installeren. Het bespaart je ook nog eens een hoop ruimte aangezien het onderste gedeelte nu in de lucht hangt. Voor gezinnen met drukke kinderen die door het huis rennen en vliegen is het een uitkomst. Zo kan je kind tenminste niet in een keer alle kerstballen uit de boom rammen als hij er weer eens tegenaan is gebotst met zijn driewieler.

Vooral winkeliers zijn fan van de omgekeerde kerstboomtrend. Logisch, want ze halen ze een echte eyecatcher binnen. En het bespaart ruimte op de winkelvloer.

LEES OOK: 8 dingen die je in de jaren 90 dolgraag onder de kerstboom vond.

Reageer op artikel:
Deze nieuwe kerstboom trend is razendpopulair; ga jij ‘m volgen?
Sluiten