Gina Koninkx
Gina Koninkx Work & Life 8 dec 2019
Leestijd: 3 minuten

Tijd om de kerstboom op te tuigen? Dit zijn de 6 mooiste kerst trends van 2019

Stiekem vind jij het niet zo erg dat Sinterklaas er op zijn ros weer vandoor is naar Spanje. Hoe gezellig het kinderfeest ook is, jij kan eigenlijk niet meer wachten met het optuigen van de kerstboom. Wij helpen je een handje want hieronder vind je de zes mooiste kerstboom trends van 2019.

Kerstboom trends

De mooiste kerstboomkiekjes worden op Instagram gedeeld en daar worden wij wel héél hebberig van. Stap de Bijenkorf binnen en je ziet de prachtigste kerstdecoratie. Onderstaande kerstboom trends zijn een regelrechte hit in 2019.

1. Over de top

Mag wat jou betreft het hele huis (zelfs van buiten) veranderen in het thema kerst? Dan kun je je hart ophalen want het mag dit jaar kitscheriger dan ooit.

Tip: kies wel voor één kleurenpalet zodat het niet te druk wordt in huis. De vrouw hieronder koos voor wittinten gecombineerd met goud en beige in haar kerstboom. Wauw, wij zijn verliefd.

2. Ornamenten

Je hele boom mag dit jaar worden volgehangen met ornamenten. Je vind ze tegenwoordig in alle kleuren, soorten en maten. Van kreeften tot flessen champagne. Wij zijn fan!

De mooiste ballen vind je bij Vondels, Bijenkorf en Sissy Boy. Shop ze!

3. Minimalistisch

Je kunt het ook lekker simpel houden in huis, handig als je een kat of peuter hebt rondlopen in de woonkamer. Steeds meer winkels verkopen alternatieven voor naaldenbomen. Ziet er net zo gezellig uit toch?

Wil je wél een kerstboom in huis maar houd je van een minimalistische stijl? Dan kun je er ook voor kiezen om alleen wat nepsneeuw over de takken te sprankelen.

4. Vol met lampjes

Een alternatief op de minimalistische kerstboom, is om hem volledig te versieren met lampjes. Dat kunnen normale kerstlampjes zijn maar je kunt ook grote sterren in de boom hangen. Zo ziet hij er toch meteen goed gevuld uit.

5. Landelijk

Een landelijk thema past bij veel mensen in huis. Ornamenten die dan goed in de boom passen zijn vaak gemaakt van verschillende materialen zoals hout. Gebruik beige en grijze tinten om de kerstboom toch een warme uitstraling te geven.

6. Traditioneel

De traditionele kleuren die bij Kerstmis horen zijn rood, groen, goud en een vleugje wit. Je mag dit jaar helemaal losgaan met deze stijl (inclusief stockings aan de haard). Het leukste daarvan? De bekende rood-wit gestreepte snoepstokjes passen perfect in je boom.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Tijd om de kerstboom op te tuigen? Dit zijn de 6 mooiste kerst trends van 2019
Sluiten