Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Persoonlijk november 22, 2017

Famme zoekt gênante kerstborrelverhalen (ja, het mag anoniem!)

Van per ongeluk tongen met de vijftien jaar jongere designer van de IT-afdeling tot met je panty in je beha net iets te wulps tussen de twintigjarige stagiaires twerken: wat is het meest gênante waartoe jij je ooit liet verleiden op de kerstborrel op werk?

Kerstborrel op werk

Het overkomt de beste. Of je nou de glühwein de schuld geeft of dat je in broodnuchtere toestand dacht dat het een goed idee was om je baas te vertellen wat je echt van hem vond – we laten ons allemaal weleens van onze beste slechtste kant zien tijdens de kerstborrel op werk. Hier op de redactie varieerden de uitschieters van ‘per ongeluk de toren van champagneglazen omstoten’ tot, ja hoor, ‘tongen met de 15 jaar jongere designer van de IT-afdeling’ (ze dacht echt dat ‘ie ouder was).

Gênante verhalen

Dat kan vast beter – of slechter, het is maar net hoe je het bekijkt. Wat was jouw meest memorabele (lees: gênante) actie tijdens een kerstborrel van je werk? Vertel het ons (anoniem mag ook) via [email protected], zodat we er een mooi artikel van kunnen maken. We geven ook nog een geheel verzorgde kerstborrel weg, daar lees je alles over in het artikel met al jullie mooie of iets minder mooie verhalen. Ach, het hoort erbij!

Dit artikel is tot stand gekomen is samenwerking met AH Brouwers bier.

In samenwerking met Brouwers

Reageer op artikel:
Famme zoekt gênante kerstborrelverhalen (ja, het mag anoniem!)
Sluiten