Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Kinderen 17 dec 2018
Leestijd: 2 minuten

Dit gezin maakt al 5 jaar ‘real life’ kerstkaarten en het is hilarisch!

In de tijd waar alles digitaal wordt (en grotendeels al is), is het toch ook best leuk om nog kaarten te versturen. Hoe vaak krijg je die nog? Kerst is daar natuurlijk het ideale moment voor.

Deze Amerikaanse familie maakt al 5 jaar op rij hun eigen kerstkaart: ze probeerden de essentie van het opvoeden van hun jongens vast te leggen. Inmiddels hebben de jongens een klein zusje er bij. De kerstkaarten zijn hilarisch!

De eerste kerstkaart

De eerste keer dat het gezin dit probeerde, in 2014, wilden ze een ‘traditionele’ kerstfoto maken met het gezin en het resultaat was te slecht. Alles ging verkeerd – de baby huilde de hele tijd, het waaide heel hard, het licht veranderde constant, noem maar op. Als twee van de drie in de camera keek, had de derde zijn ogen dicht. Ze hebben zo hard gelachen om het resultaat, dat ze toch besloten om de kerstkaart te versturen, hun familie kon er vast net zo om lachen. Toen was de traditie geboren – in plaats van proberen om ‘de perfecte foto’ te creëren, stuurden ze het plaatje dat perfect de chaos van het ouderschap wist te vatten in de vorm van een kerstkaart.

De kinderen vinden het hilarisch

‘Mijn vrouw zag het eerst niet zitten, maar ze wilde het best proberen.’ Ze hadden nooit gedacht dat zo’n setting wat in scene is gezet zo grappig kon zijn, maar het werkte. De kinderen vinden het hilarisch, al moeten de ouders hun kinderen wel herinneren aan het feit dat het in scene is gezet…

I try to capture the essence of raising boys in our Christmas cards. Now they have a baby sister. Here they are. from r/funny

En, heb je ook wel eens zo’n kerstkaart verzonden? Deel de leukste foto op het Mamaforum

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme