Merel Schut
Merel Schut Work & Life 27 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

Kerstliefhebbers opgelet: hier koop je een kerstboom voor één piek!

Hoewel Sinterklaas nog in het land is, kan voor sommige mensen Kerstmis niet vroeg genoeg beginnen. Ben je ook al bezig met het scoren van decoratie voor in de kerstboom en luister je al kerstliedjes? Bij IKEA komen ze ook al in de kerstsfeer met een echte Nordmann kerstboom voor één piek!

Dat klinkt goed he? Het zit zo. De Nordmann kost bij IKEA 20 euro maar IKEA Family leden krijgen bij aankoop van deze kerstboom een actiepas ter waarde van 19 euro. Tel uit je winst! Die waardebon kun je trouwens uitgeven bij IKEA van 6 januari tot en met 3 februari 2020.

De Nordmann prikt niet!

De ‘Abies Nordmanniana’ is 1.40 meter en verliest naar verluidt weinig naalden. Deze boom staat er namelijk om bekend dat de naalden niet prikken en dat ze niet uitvallen.

Haal die doos met kerstdecoratie en lampjes dus maar alvast van zolder! Het optuigen van de boom met lampjes, kerstballen en de piek is natuurlijk al een feestje op zichzelf. Kerstliedjes aan, kaarsjes aan en jij bent helemaal klaar voor Kerstmis.

Check wel even online bij IKEA in welke winkels de Nordmann verkocht wordt, want de kerstboom is niet bij elk filiaal verkrijgbaar. Je kunt de kerstboom ook niet online kopen dus je moet echt even langs een vestiging. Op de website kun je de voorraad kerstbomen per winkel bekijken.

Welke kerstboom ga je kopen?

Ga je toch ergens anders een kerstboom kopen? Je kunt kiezen uit vijf soorten: de fijnspar, de Nordmann (de meest verkochte kerstboom), de blauwspar, de Japanse zilverspar of de edelspar. De meest traditionele kerstboom is de fijnspar. Hoewel deze heerlijk geurt naar dennen, vallen de naalden van dit boompje wel snel uit.

Lees ook:

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Kerstliefhebbers opgelet: hier koop je een kerstboom voor één piek!
Sluiten