Redactie
Redactie Mode 7 nov 2017

Na de foute kersttrui is er nu de minstens zo foute kerstromper

Foute kersttruien zijn al jaren een hit. Mede dankzij Marc Darcy lopen er elk jaar talloze mannen (en steeds meer vrouwen en kinderen) trots rond in veel te kerstige truien. Sterker nog: er zijn heuse ugly christmas sweater parties, evenals ugly christmas sweater runs. Dit jaar doet de kerstromper zijn intrede.

De kerstromper

Met de introductie van de kerstromper, ook wel RompHim, krijgt de foute kersttrui geduchte concurrentie . De RompHim is een soort romper die tijdens verschillende gelegenheden gedragen kan worden, maar dit jaar speciaal voor kerst. Het is een Amerikaanse uitvinding (duh) die werd gelanceerd door online retailer Getonfleek.

Verschillende edities

Speciaal voor de feestdagen is de kerstromper te koop in een viertal varianten: de klassieke kerstromper; de elfenromper, de kerstman en de ‘aangestoken’ romper. Die laatste is een directe verwijzing naar het joodse feest van het licht: Chanoeka.

Prijzig grapje

Goedkoop zijn de kerstrompers allerminst: voor het pakje betaal je een luttele 100 dollar, omgerekend zo’n 86 euro. Ze zijn er trouwens ook voor vrouwen, dus dan kun je mooi als goed gecoördineerd kersttel je entree maken tijdens het kerstdiner. Tip: draag er wel een maillot onder, anders krijg je het koud. En als je denkt: allejezus, daar ga ik toch niet in rondlopen? Gelijk heb je. Gelukkig verkoopt Getonfleek ook allejezus lelijke kersttruien (inclusief exemplaren met Donald Trump of Kim Jong-Un met kerstmuts op), die zomaar de helft goedkoper zijn dan de rompers. Voor vijftig dollar – ze zijn in de uitverkoop! – (omgerekend iets minder dan 43 euro) heb je een echt lelijke kersttrui te pakken.

Bekijk hier vooral het #uglychristmas assortiment van GetonFleek.

‘Gewone’ RompHims bestaan al langer

Overigens is de uitvinding van de RompHim niet nieuw: ze bestonden al langer in de niet-kerstige uitgave. Zo zijn er talloze leuke, kleurrijke patronen te bestellen. Gek genoeg is het vooralsnog geen trend geworden. Heel raar inderdaad.

Wist je dat je je eigen lelijke kersttrui ook heel goed (en simpel) zelf kunt maken? Lees hier hoe: de ultieme DIY kersttrui

Get on Fleek

Reageer op artikel:
Na de foute kersttrui is er nu de minstens zo foute kerstromper
Sluiten