Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Kids 13 apr 2017

Kersverse ouders delen goodiebag uit tijdens eerste vlucht baby

Elke ouder die wel eens een vlucht met een baby of peuter heeft gemaakt weet hoe het eraan toe kan gaan. Pijn in de oortjes, bang voor ‘t lawaai. Gevolg: huilen of gillen zelfs. Deze ouders namen alvast een voorschot op wat zou kunnen komen. Briljant, dat wij hier niet eerder op gekomen zijn.

Deze ouders maakten zich duidelijk zorgen over de eerste vlucht van baby dochter Madeline. In een meer dan geslaagde poging om het de mede passagiers zo comfortabel mogelijk te maken bedachten ze deze hilarische actie. Een oudje, maar toch leuk om nog eens te delen, terwijl je nu misschien zit te vernikkelen achter je Koningsdagkraampje en droomt over vliegvakanties naar tropische oorden.

Goodiebag

We nemen een goodiebag, vullen die met oordopjes (duh), rolo (wie wordt daar niet vrolijk van?), wat mintjes voor een frisse adem en een allerschattigst excuus briefje van dochterlief met de volgende tekst:

Ha vreemdeling!

Mijn naam is Madeline en op 17 december word ik 1 jaar oud. Dit is mijn eerste vlucht. Ik ga me op mijn allerbest gedragen, maar ik bied bij deze alvast mijn excuses aan mocht ik ‘t op mijn heupen krijgen, bang worden of pijn in mijn oren krijgen. Mijn mama en papa hebben deze goodiebag voor jullie samengesteld met wat lekkers. Er zitten ook oordopjes in mocht mijn allereerste publiekelijke serenade niet in goed aarde vallen.

Heb een goeie vlucht!

Briljante actie ouders, briljant!

Meer over dingen voor het eerst doen met je baby? Of lezen over alles wat met zwanger zijn en je baby te maken heeft? Like dan onze zusje FammeBaby op Facebook!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Kersverse ouders delen goodiebag uit tijdens eerste vlucht baby
Sluiten