Kids 11 jul 2018 wpkadmin

Herkenbaar: Khloe Kardashian vond haar eerste werkdag na haar verlof best wel heftig

Denk je aan de Kardashians, dan denk je aan een glamourous leven en aan minimaal 20 nanny’s die op hun kroost letten terwijl de zusters hun ding kunnen doen. Maar niets blijkt minder waar.

Er tegenaan hikken

Natuurlijk zijn er wel een paar nanny’s, maar ook Khloe Kardashian heeft het lastig wanneer ze haar dochtertje, True,  voor het eerst een dag alleen moet laten omdat ze weer teruggaat naar haar werk.

Op Snapchat laat Khloe weten dat ze na twaalf weken verlof op 6 juli weer begint met werken en dat ze al een hele tijd tegen de datum aan zit te hikken. In haar post vertelt ze dat ze echt niet weet hoe ze haar dochtertje alleen gaat laten.

Eindelijk routine

Ook al is haar baan niet de meest ‘normale’ baan ter wereld, ook zij is een moeder die haar baby‘tje het liefst niet achterlaat bij een ander. Vooral omdat ze na twaalf weken eindelijk een routine heeft met True. De realityster bekent in het filmpje dat ze nu pas snapt wat haar oudere zus Kourtney, die drie kinderen heeft, doormaakte. “Ik neem alles terug”, zegt Khloe.

Khloe & True via @khloekardashian snapchat👻 #truethompson #khloekardashian #kourtneykardashian #kimkardashian

Een bericht dat is gedeeld door @ kardashianjenner22 op

Motivatie

Vrijdag deelde Khloe al een screenshot van haar wekker die al om 04:35 afging. Bij de post schreef ze dat ze weer aan de slag moest voor haar kledinglijn, Good American, die zij in 2016 samen met vriendin Emma Grede heeft opgericht.

“Ik zie er heel erg tegen op om True achter te laten, maar ik wil ook weer graag aan het werk nu ik een nieuwe push en motivatie heb. Het gaat nu niet alleen meer om mijzelf”, schreef ze.

Eigen baas

In tegenstelling tot de meeste moeders, heeft Khloe waarschijnlijk meer ruimte om haar terugkeren naar het werk zo makkelijk mogelijk te maken voor haar en de baby, aangezien ze haar eigen baas is. Maar hoe dan ook is het absoluut een dingetje wanneer je je bundle of joy moet achterlaten.

Het goede nieuws is gelukkig dat Khloe net als alle werkende moeders die voor haar zijn gekomen, vanzelf wel een manier vindt om met de nieuwe situatie om te gaan. En als ze dat doet, betekent dit dat haar dochter zal opgroeien en haar niet alleen als haar moeder zal zien, maar ook als een succesvolle en hard werkende zakenvrouw. En dat zal waarschijnlijk alle offers absoluut de moeite waard maken.

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Herkenbaar: Khloe Kardashian vond haar eerste werkdag na haar verlof best wel heftig
Sluiten