Eva Dusch
Eva Dusch Gezondheid 14 oktober 2015

Kijk eens aan! De leukste brillenmerken voor kids

Brillen kun je maken of kraken. Zeker in het kinderrijk, waarin je keuze binnen no time bepaalt of je het pispaaltje van de klas bent of wordt geüpgrade tot de koningin van het schoolplein.

Kinderbrillen zitten enorm in de lift. Steeds meer grote modemerken ontwerpen naast een brillenlijn voor volwassenen ook een kinderlijn. Maar wanneer heeft je kind een bril nodig? Het komt nu niet bepaald snel voor dat een kind uit zichzelf aangeeft een bril te moeten. Laat staan dat-ie weet dat zo’n ding überhaupt bestaat. Dus moet je als ouder letten op eventuele signalen als hoofdpijn, knijpende ogen en alles van dichtbij bekijken (bovenop de televisie zitten of met zijn neus op zijn kleurplaat).

Waar shop je leuke brillen?

De bril moet mooi zijn, maar vooral fijn en stevig zitten. Kinderen zijn nu eenmaal wildebrassen en je wilt niet elke week opnieuw bij de opticien staan.

[STAP stap=”1″]

Chloé Junior Eyewear

Chloé presenteerde onlangs de eerste eyewear collectie die geheel is gewijd aan jonge meiden. Lekker romantisch, vrouwelijk en speels. Denk aan dromerige pasteltinten en een kosmopolitische stijl.
Via Giarre

[STAP stap=”2″]

Red Optical

Even serieus: je valt toch alleen al van je stoel van dit beeld? De brillen van Red Optical zijn dus minstens net zo leuk. Komt door de grote variatie in vorm en kleur. Ze zijn door het hele land te koop.
Zie hier de hele collectie

[STAP stap=”3″]

Jonas Paul Eyewear

Ken je dat gevoel een winkel binnen te lopen en je weet gewoon niet waar je moet beginnen? Nou, dat dus. Jonas Paul Eyewear heeft zoveel leuke brillen dat het moeilijk kiezen is. Neem dus lekker de tijd en probeer zoveel mogelijk uit op neus.

[STAP stap=”4″]

Dolce&Gabbana

Niet alleen wij lopen graag te pronken met een hip exemplaar op de neus, gun je kleine ook even een moment om te shinen. Dolce&Gabbana zal voor hen waarschijnlijk slaan als een tang op een varken (hallo, designer stuff!) maar ze doen het in ieder geval lekker qua mode gefühl.

Voor de moeders: de ultieme make-up tips voor wie een bril draagt>

Reageer op artikel:
Kijk eens aan! De leukste brillenmerken voor kids
Sluiten