Het Killerbody dieet van Fajah Lourens; is het wat voor jou?

Voordelen van het Killerbody dieet

Gemak
Het volgen van het dieet voor 12 weken is relatief gemakkelijk, want het boek Killerbody dieet bevat aantrekkelijke recepten en stippelt precies voor je uit wat je elke dag wel en niet mag eten. Er is genoeg ruimte voor variatie en de recepten zijn lekker. Door de recepten in het boek strak te volgen, heerst er weinig onzekerheid over wat je wel en niet mag eten.

Grotere bewustwording over eten en je lichaam
In het dieet wordt duidelijk uitgelegd hoe de processen rondom vetverbranding en het opbouwen van spiermassa in z’n werk gaan. Hierdoor wordt je je veel bewuster van wat je lichaam precies nodig heeft en hoe je je eetpatroon zelf onder controle houdt. Door deze grotere bewustwording zou het makkelijker zijn om het dieet vol te houden.

Snel effect
Door je te houden aan het dieet en dit te combineren met het sportprogramma, zal je waarschijnlijk al in de eerste weken effect zien van je harde werken. Dit kan extra motivatie geven om door te gaan. Het Killerbody plan is ook een van de weinige dieeten die het belang van sporten onderstrepen, en hier ook een apart trainingsschema voor hebben bedacht.

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
Het Killerbody dieet van Fajah Lourens; is het wat voor jou?
Sluiten