Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Work & Life 2 jan 2019
Leestijd: 1 minuut

Kimye (Kim Kardashian en Kanye West) verwachten hun vierde kind via draagmoeder

Never a dull moment voor Kim Kardashian en (Kan)Ye West. Waar onlangs nog in het nieuws was dat Kanye een kerstcadeau van zo’n 12 miljoen euro aan zijn Kim heeft gegeven – een appartement in Miama – gaan er nu geruchten dat het stel begin mei een vierde kind verwachten.

Us Weekly komt met dat nieuws op basis van meerdere bronnen. Hun dochter Chicago West, nu 11 maanden oud, is vorig jaar ook via een draagmoeder ter wereld gekomen.

Draagmoeder

Chicago kwam via een draagmoeder ter wereld, omdat Kim bij de zwangerschap van zowel dochter North als zoontje Saint ernstige complicaties opliep. Us Weekly stelt dat het stel na de geboorte van Chicago nog een embryo van het mannelijke geslacht over zouden hebben.

Eerder waren er geruchten dat hun vierde kind in augustus afgelopen jaar al ter wereld zou komen, maar toen ontkende Kardashian al direct. Kim heeft al vaker gesproken over de wens van een vierde kind, waarbij ze wel benadrukte dat het ook het laatste kindje zou zijn. Kim Kardashian zou altijd al vier kinderen hebben gewild, beweren de bronnen van Us Weekly.

Wij zijn erg benieuwd wanneer het nieuws op de gram van Kim Kardashian verschijnt. New year, new baby!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Kimye (Kim Kardashian en Kanye West) verwachten hun vierde kind via draagmoeder
Sluiten