Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Kinderen 14 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

Thanks mom: deze boef bestelde stiekem ruim 300 euro aan speelgoed

Toen de zesjarige Caitlin aan haar moeder vroeg of ze even op Amazon mocht checken hoe het met haar bestelling zat, stemde haar moeder ermee in. Maar als ze wist wat er toen zou gebeuren had ze er wel wat langer over nagedacht…

De bezorger reed naar hun huis, maar toen bleek al snel dat Caitlin beter niet alleen had kunnen blijven. Oh oh…

Tweet

Haar oudere nicht zette op Twitter: ‘Mijn badass nichtje bestelde voor ruim 300 euro aan speelgoed zonder dat mijn tante en oom het wisten. Dit is een foto van hoe iedereen erachter kwam.’ Met een foto van de boef waarop ze te zien is naast de volledige bestelling (lees: toren met dozen).

Doos na doos

‘Ze begonnen doos na doos uit de auto te pakken’, vertelt Caitlin haar nicht. Toen haar moeder eenmaal op het Amazon account keek, bleek Caitlin drie pagina’s vol bestellingen te hebben geplaatst, dat kwam neer op ruim 300 euro aan speelgoed, video- en bordspellen. Caitlin wist precies wat ze deed toen ze het deed. Haar moeder was vooral verbaasd hoe een 6-jarige precies weet hoe ‘vandaag besteld, morgen in huis’ werkt.

De straf

Hoewel Caitlin best trots op en tevreden met zichzelf is (te zien aan haar gezicht op de foto), mocht ze niet alles houden. Alles, behalve de Barbie waar de bestelling voor bedoeld was. Haar straf? Ze mag een maand niet op het internet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme