Renée
Renée Kids 16 apr 2018
Leestijd: 2 minuten

Heeft je kind één van deze sterrenbeelden? Dan is de kans groot dat hij/zij later rijk wordt

Of je kind rijk wordt later is niet je grootste zorg. Het is vooral belangrijk om te weten dat je een gezonde zoon en/of dochter hebt. Maar in het kader: leuk om te weten presenteren we je bij dezen toch de sterrenbeelden van mensen die later de grootste kans hebben om rijk te worden.

Kijk, als het in de sterren staat geschreven, kun je het maar beter voor waar nemen. Nee, alle gekheid op een stokje. Word je kind rijk later? Dat ligt dan misschien wel aan het sterrenbeeld. Iemand heeft gekeken naar succesvolle mannen mensen in de wereld (hallo Elon Musk, Mark Zuckerberg en Bill Gates) en hun sterrenbeeld.

Aan de hand van de sterrenbeelden en karaktereigenschappen is vervolgens bepaald welke sterrenbeelden behoren tot de goed gevulde bankrekeningen.

LEES OOK: Oeh! Dit type vader is je partner volgens zijn sterrenbeeld

Wordt je kind rijk? Met deze sterrenbeelden wellicht wél

De rijken der aarden hebben een paar dingen gemeen. Ze hebben zoveel geld dat ze er zwembaden mee kunnen vullen en ze hebben vaak hetzelfde sterrenbeeld. De kans dat je kind rijk wordt is groter als hij/zij ook één van deze sterrenbeelden heeft.

Leeuw (24 juli – 23 augustus)

Een Leeuw is een geboren leider. De kans dat je kind rijk wordt is groot. Tenminste, als je zoon of dochter ook zo creatief, krachtig, zelfverzekerd en intelligent is als de rijken der aarde. 14 van de 100 rijkste mensen hebben Leeuw als sterrenbeeld.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Mensen met het sterrenbeeld Kreeft staan bekend als harde werkers, intelligente personen en teamplayers. Dat schuift aardig, want de kans is groot dat ze een leuk salaris krijgen met drie nullen.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Gefocust zijn legt kinderen geen windeieren. De kans dat je kind rijk wordt is groot als ‘ie een Schorpioen is. Dat kunnen focussen op een doel totdat je het hebt bereikt zorgt namelijk voor een bankrekening waar je goed van kunt leven.

Steenbok (22 december – 20 januari)

Tot slot: de Steenbokken onder ons. Hard werken is niet waar het leven om zou moeten draaien, maar jouw kleintje is daar later goed tegen bestand. Status is op den duur belangrijk voor hem of haar, maar dankzij het harde werken kunnen ze het (luxe) leven financieren waar ze naar verlangen.

Nogmaals, dat je kind rijk is (of juist niet) maakt uiteindelijk niet uit. Maar dat er tussen deze sterrenbeelden strebers zitten die ervoor gaan klopt volgens de sterren wel. In hoeverre herken jij je kind erin?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Heeft je kind één van deze sterrenbeelden? Dan is de kans groot dat hij/zij later rijk wordt
Sluiten