Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Kinderen 22 jun 2018
Leestijd: 2 minuten

Heeft je kleintje het sterrenbeeld Kreeft? Dan zijn deze punten heel herkenbaar

Ben je tussen 21 juni en 22 juli uitgerekend of ben je al een trotse moeder van een Kreeft? Dan komen deze eigenschappen je waarschijnlijk bekend voor.

Herken je jouw kind in de volgende punten?

1. Je kleine kan wat humeurig zijn

De stemming van een Kreeft kindje verandert waarschijnlijk even vaak als dat jij zijn luier verschoont. Kreeften zijn tere zieltjes en heel gevoelig.

2. Dol op water

Zou het komen door de zomer? Het sterrenbeeld Kreeft wordt gesymboliseerd door de krab. Badderen vindt je kleine helemaal geweldig. Je kind zwemlessen laten volgen of andere wateractiviteiten? Succes gegarandeerd!

3. Mama’s kindje

Familie is heel belangrijk voor Kreeften, ze zijn heel hecht met hun ouders en in het bijzonder met hun moeder. Rustig en verlegen tegen anderen dan familieleden, kan een Kreeften-kindje moeite hebben om zich aa net passen aan nieuwe mensen en plekken.

LEES OOK: Wild child! 7 tekenen dat je een pittig kind hebt

4. Natuurlijke verzorger

De kreeft staat bekend als ‘moederteken’, het zijn natuurlijke verzorgers. Ze zijn zeer gevoelig voor de gevoelens van anderen en heel aanhankelijk. Ze houden van lief hebben en geliefd zijn, en omdat Kreeften heel lief kunnen zijn, is het niet moeilijk om dat te doen. Kreeften zijn heel zorgzaam voor huisdieren, poppen en knuffels.

5. Eten is geen probleem

Kreeften houden van eten. Het kan wel zijn dat Kreeften daarom gevoeliger zijn om emotionele eters te worden. Als je een Kreeften-peuter in huis hebt, houdt ie er waarschijnlijk van om te helpen in de keuken.

6. Koppig

Als een Kreeft iets in zijn hoofd is, moet je hem niet in de weg staan. De Kreeft ziet en onthoudt alles: je kunt niet sneaky gaan doen. Kreeftjes hebben de neiging om alles wat hun dwarszit op te kroppen en zich terug te trekken.

LEES OOK: Deze tekenen laten zien dat het ouderschap je heeft veranderd in een superheld

7. Zacht van buiten

Kreeftjes lijken kwetsbaar, gevoelig en behoeftig. Als moeder zorgt het moederinstinct dat ze haar kleine Kreeft beschermt. Moedig je kleintje aan om de omgeving te verkennen en deel te nemen aan activiteiten die hij interessant vindt. Kreeften hebben een zachte duw, goedkeuring, geruststelling en ondersteuning nodig.

8. Creatief

Kreeften zijn geneigd om hun stemming aan te passen op het weer. Het is belangrijk om ze te stimuleren op creatief gebied. Ze hebben een levendige fantasie en vaak aanleg voor het maken van kleurige tekeningen en schilderijen, daar knapt hun stemming dan weer van op.

9. Makkelijk

Ondanks de moodswings, zijn Kreeften makkelijke kinderen om op te voeden. Omdat je kleintje geen agressieve eigenschappen heeft, zal ‘ie waarschijnlijk nooit fysiek handelen en zelden in de problemen komen. Kreeften-kinderen hebben de neiging om denkbeeldige vrienden te maken en kunnen makkelijk urenlang alleen spelen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Mom365

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme