Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Eten 25 feb 2019
Leestijd: 1 minuut

Dit wil je: Kinder komt met ijsjes en daar worden wij héél vrolijk van

Begin maart (ehm hallo, dat is al bijna) is er Kinder ijs te verkrijgen. Je weet wel, Kinder van onder andere Kinder Bueno en het surprise ei.

Daarmee komen we direct bij het volgende: de ijsjes zijn allemaal geïnspireerd op deze Kinder producten.

Kinder ijsjes

Vorig jaar rond deze tijd werd al bekend dat een nieuw lijn ijsjes zou komen, waaronder Kinder Bueno ijshoorntjes. Toen werd ook al vrij snel bekend dat ze alleen gelanceerd zouden worden in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk – helaas voor ons. Gelukkig hebben ze zich nu bedacht en worden de ijsjes ook in Nederland gelanceerd dankzij eerdere succes in de andere landen en een samenwerking tussen Ferrero en OLA.

Kinder Bueno ijs en meer

De vier nieuwe Kinder ijsjes zijn de volgende: Kinder Bueno Ice Cream Cone, Kinder Bueno Ice Cream Bar, Kinder Ice Cream Stick en Kinder Ice Cream Sandwich. De gemiddelde chocoladeliefhebber wordt heel gelukkig van deze ijsjes, zo bestaat de Cone bijvoorbeeld uit – je raadt het al – hazelnootijs en melkchocoladesaus, met een hazelnoot-chocolade-laag in een hoorntje (mét choco in het puntje). De Bar is in feite een grotere Bueno reep, maar dan van ijs. Heb je ook al trek?

Waar te koop?

Je kunt niet alle ijssoorten van Kinder in de supermarkt vinden, helaas. Zo is de Kinder Bueno Ice Cream Bar alleen maar verkrijgbaar in verschillende zogeheten ‘Out of Home’ locaties, zoals pretparken, bioscopen en tankstations. De andere drie ijssoorten liggen wel in de supermarkten vanaf 11 maart! Enjoy!

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Dit wil je: Kinder komt met ijsjes en daar worden wij héél vrolijk van
Sluiten