Kids 25 feb 2019 Rachelle Abbas

Hebben! Deze kinder knutseltafel scoor je online bij Lidl voor €59,99

De voorjaarsvakantie is hét moment om eens lekker alle knutselspullen uit de kast te halen en met je kids allerlei creaties in elkaar te friemelen.

Al is het best vervelend als je eettafel helemaal onder het lijm en de stift strepen zit. Dat heeft Lidl ook door: je kunt daar nu een kinder knutseltafel scoren (web-only) voor nog geen 60 euro.

Kinder knutseltafel

De knutseltafel is heel stevig (gemaakt van massief grenenhout) en is in drie hoogtes te verstellen. Wat ook handig is aan deze knutseltafel, is dat er een houder op zit voor een rol papier tot een breedte van 80 cm – deze papierrol krijg je er overigens ook bij. Het tafelblad is kantelbaar, waardoor de knutseltafel ook ergonomisch verantwoord is. Een tafel kantelen? Dan rollen de kleurpotloden en stiften toch van de tafel? Ook daar heeft Lidl aan gedacht, er zitten groeven in het tafelblad zodat je daar je stiften, pennen en potloden neer kunt leggen. Ideaal! Je kunt de tafel hier online bestellen.

Kinder knutseltafel lidl

Waar kun je nou beter knutselspullen scoren dan bij de Action? Wij selecteerden de leukste knutselspullen.

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum

Ontvang de leukste artikelen in jouw inbox

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de best gelezen artikelen over je leven als vriendin, partner, moeder en overall powervrouw in je mailbox.

Reageer op artikel:
Hebben! Deze kinder knutseltafel scoor je online bij Lidl voor €59,99
Sluiten