Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Kids 11 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Deze luisterboeken van kinderen worden ingesproken door bekende mensen!

Voorgelezen worden vinden kinderen hartstikke fijn, maar soms heb jij je handen even vol. Wat is er dan handiger dan luisterboeken? Gelukkig zijn er heel wat leuke luisterboeken voor kinderen in omloop. En nog leuker: er zijn een aantal ingesproken door bekende mensen.

Dacht jij te horen dat Dinand Woesthof, Georgina Verbaan of Flip van Duijn je kind aan het voorlezen was? Dat kan! Deze kinder luisterboeken worden ingesproken door bekende mensen:

‘Het Land van Anders’ – Fiona Rempt

‘Het Land van Anders’, geschreven door Fiona Rempt, kun je exclusief luisteren via Storytel (fijne tip: je kunt de eerste 14 dagen gratis luisteren). Het luisterboek is ingesproken door Flip van Duijn, die je wellicht kent als voorlezer van de verhalen van Annie M.G. Schmidt. Het is een luisterserie en bestaat uit 9 afleveringen, geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

‘Woezel & Pip: Op zoek naar de Sloddervos’ – Guusje Nederhorst

Dinand Woesthof spreekt het boek ‘Woezel & Pip: Op zoek naar de Sloddervos’ in. Het luisterboek gaat over een Sloddervos die alles pakt wat je niet opruimt. In eerste instantie geloven Woezel en Pip er niks van, maar steeds vaker verdwijnen er spullen. Zou het dan toch..?

‘Dolfje Weerwolfje – Zilvertand’ – Paul van Loon

Niemand minder dan Victor Löw is de stem die het verhaal ‘Dolfje Weerwolfje – Zilvertand’ vertelt. Dolfje is bij Timmie thuis, maar op een avond komt een bezoeker met een niet zo leuke brief.. Opa weerwolf herkent de beruchte oom Zilvertand.

‘Mees Kees – Op de kast – Mirjam Oldenhave

Frank Groothof spreekt dit verhaal over Mees Kees in. Hij is nog een stagiair, en heeft de hulp van de kinderen in de klas nodig omdat hij het meester-zijn nog moet leren. Dan wordt Mees Kees ook nog eens verliefd.. Gelukkig zitten er heel wat experts in de klas.

‘Alleen op de wereld’ – Hector Malot

Jong én oud kan genieten van dit verhaal, ingesproken door Gijs Scholten van Aschat. Het gaat over Rémi die erachter komt dat hij een vondeling is. Het is een ontroerend verhaal, dus hou de tissues er maar bij.

‘Ties en Trijntje op de boerderij’ – Yvon Jaspers

Yvon Jaspers heeft niet alleen het boek geschreven, maar ook zelf ingesproken! In het luisterbundel komen alle aspecten aan de orde die het logeren op een boerderij voor kinderen zo leuk maakt: van het melken tot het spelen met hooi en bij de geboorte van een kalfje zijn. Je zou hem bijna zelf willen luisteren. 😉

‘De meest fantastische verhalen 1’ – Roald Dahl

In dit luisterboek zijn de verhalen ‘Koninginnengelei’, ‘Edward de Veroveraar’, ‘Een frisse duik’, ‘Rumminis’, ‘Nunc dimittis’, ‘Gelijk oversteken’, ‘Meneer Botibol’, ‘De lifter’, ‘De butler’ en ‘De chirurg’ te horen, voorgelezen door Frank Lammers. Gegarandeerd succes!

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Deze luisterboeken van kinderen worden ingesproken door bekende mensen!
Sluiten