Kinderen? 5 tekenen dat je toe bent aan vakantie (+ where to go)

Je hebt het weekend en die vrije dag met hemelvaart (als je geluk hebt), maar even serieus: welke ouder heeft genoeg aan deze dagen om op te laden? Hollen we niet naar de sportclub, dan is er wel een vriendje dat wil spelen, boodschappen die gedaan moeten worden of een oma die om een bezoekje zit te springen. Wordt het jou allemaal éven te veel? Samen met Sunweb Selections maakten we dit lijstje met vijf tekenen dat je toe bent aan vakantie en where to go

Zo heb je zelf écht vakantie en vermaken de kinderen zich ook.

[STAP stap=”1″]

Je kinderen hebben de gewoonte ervan gemaakt om op 4.00 uur wakker te worden

Diagnose: Iedere dag word je gewekt door twee poezelige voetjes die zich hardhandig in je rug planten. Hoewel je droomt over een massage, is zo’n kind overdwars in jullie, toch al niet riante, bed de horror.
Oplossing: Lekker wegdoezelen op je bedje aan het strand terwijl de kinderen geëntertaind worden. Vervolgens hop je nog even langs de spa voor een échte massage of je chartert je partner en zorgt meteen voor wat boom boom dans chambre in jullie king-size bed.
Waar gaan we naartoe? Een plek met zwembad en/of aquapark, animatieteam of miniclub voor de kinderen. Zij blij, jij blij. Oh, als we zo vrij mogen zijn: de spa van Stella Palace op Kreta is érg prettig.

[STAP stap=”2″]

Je twijfelt of je überhaupt nog wel kunt zwemmen

Diagnose: A, B, C? Zouden de kinderen je al ingehaald hebben? Het pierenbadje van het plaatselijke zwembad is dichtste dat je in jaren bent gekomen bij ‘baantjes trekken’.
Oplossing: Zwembad. En dan niet zo’n laffe plastic schelp, maar het grote werk inclusief driedubbele glijbaan en golfslagbad. A smooth sea never made a skillful sailor… Eh, swimmer.
Waar gaan we naartoe? Ergens met véél en goed eten, want zwemmen maakt hongerig. Boek je via Sunweb Selections dan hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. Van ontbijt tot avondeten, van buffet tot a la carte, alles is mogelijk.

[STAP stap=”3″]

Je zit uren bij de kapper om een soort van de zomer in de bol te krijgen

Diagnose: Je geeft bakken met geld uit om high-lights te laten zetten. Zon in je haar? No way José. Het dichtste dat jij de afgelopen maanden bent geweest bij een beach-look was toen je kind een bak zoute chips over je hoofd kieperde.
Oplossing: Je moet naar het strand. Leuk, zo’n zwembad, maar niets haalt het bij het zand tussen je tenen, snorkelen en de zon op je huid voelen.
Waar gaan we naartoe? Ergens waar je zo vanuit je hotelkamer op je strandbedje ploft. Hier in Hotel Barceló Jandía Playa op Fuerteventura bijvoorbeeld.

[STAP stap=”4″]

Je maakt echt hélemaal niks spannends mee de laatste tijd

Diagnose: Je laatste Facebook-update is van minstens een halfjaar geleden omdat je simpelweg niks boeiends mee hebt gemaakt. Je hebt de social media-wedstrijd ‘wie heeft het leukste leven’ maar op gegeven. Jij doet er niet meer aan mee en geniet liever van de kleine dingen. Niets mis mee! Maar mogen we nu gewoon héél even van een luxe vakantie genieten in plaats van hoe je tulpenboom in bloei staat? Dank u!
Oplossing: Een hotel, een mét palmbomen, om de rest van de familie de ogen uit te steken. Niet omdat je ze zo graag de ogen uitsteekt, maar omdat de vóór- en napret van zo’n hotel driedubbellang werkt.
Waar gaan we naartoe? Hotel Playadulce in Andalusië: relaxen bij het hotel, een excursie maken én erop uit trekken met jullie huurauto.

[STAP stap=”5″]

Warmte? Géén idee wat dat ook alweer was

Diagnose: De enige keer dat jij warmte voelde de afgelopen maanden was toen je per ongeluk je elektrische deken aan had laten staan en je drijfnat van het zweet wakker werd.
Oplossing: Jij moet naar het buitenland en snel. Een plek waar je gegarandeerd zon hebt, voordat je kippenvel chronisch blijkt.
Waar gaan we naartoe? Maakt niet uit, als het maar lekker weer is! Iets uit de Sunweb Selections zou fijn zijn: hotel met minimaal 4 sterren, priority transfer van de luchthaven naar het hotel en de reisleiding onder speed dial.

Meer weten over Sunweb Selections en de beste deals zien? Kijk dan even hier.

In samenwerking met Sunweb

Reageer op artikel:
Kinderen? 5 tekenen dat je toe bent aan vakantie (+ where to go)
Sluiten