Chiara Izelaar
Chiara Izelaar Kids 11 jul 2019
Leestijd: 1 minuut

Kinderen voor Kinderen bestaat 40 jaar en dat wordt groots gevierd!

‘Op een onbewoond eiheiland!’ ‘Ik zat in bad, gewoon in bad…’ ‘Ja ja je vader ja je vader die is gek!’ Sinds 1980 verschijnt er jaarlijks een nieuwe editie van het kinderkoor van de Vara; Kinderen voor Kinderen. En dit zangspektakel is anno 2019 nog steeds een grote hit.

Feest

Reden genoeg om het 40-jarige jubileum van Kinderen voor Kinderen groots te vieren. Op 25 én 26 oktober vinden er in totaal vier grote shows plaats in Rotterdam Ahoy. Anne Appelo en Pepijn Gunneweg hosten deze feestelijke show. Van de allernieuwste hits tot exclusieve jubileumliederen én gouden klassiekers; jong en oud kan haar hart ophalen.

Zo ontfermen Jochem Myjer en Tjeerd Oosterhuis zich dit jaar over de titelsong van het album ‘Reis mee!’, wat trouwens ook het thema is van de Kinderboekenweek. De nieuwe cd moet nog eventjes op zich wachten – deze komt 20 september uit -, maar de voorpret kan in ieder geval al beginnen.

De shows vinden plaats op:

  • vrijdag 25 oktober: 13.30 uur
  • vrijdag 25 oktober: 17:00 uur
  • zaterdag 26 oktober: 13.30 uur (inmiddels uitverkocht)
  • zaterdag 26 oktober: 17:00 uur (inmiddels uitverkocht)

Kaartverkoop

De kaartverkoop verloopt enkel via Ticketmaster. De prijzen voor de kaartjes liggen tussen de €29,- en €47,50. Kun je geen tickets meer vinden op de gewenste dag/tijdstip? Neem dan een kijkje op Ticketswap. Hier kun je op een veilige manier tickets kopen (en verkopen). Alvast veel plezier!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Kinderen voor Kinderen bestaat 40 jaar en dat wordt groots gevierd!
Sluiten