Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 11 apr 2017

Jarige Audrey wil ‘poepfeestje’ en ouders doen stinkende best om haar dat te geven

Toen de Amerikaanse Rebecca haar dochter Audrey vroeg wat ze voor thema ze in gedachten had voor haar verjaardagsfeestje, wist het meisje dat haarfijn te vertellen. Ze wilde namelijk het meest aparte thema ever: poep. Rebecca moet gedacht hebben ‘waarom ook niet’, want het poepfeestje kwam er. De beelden zijn hilarisch.

Vier maanden lang hebben Rebecca en haar man zo af en toe aan Audrey gevraagd hoe ze haar verjaardagsfeestje voor zich zag, en elke keer wilde het meisje maar één ding: een poepthema. Rebecca: ‘We hebben haar echt op andere ideeën proberen te brengen, maar omdat ze zo zeker van haar zaak was hebben we besloten om het rare te omarmen. Een poepfeestje dus.’ En dus zat er maar een ding op: hun stinkende best doen om dat ze cool mogelijk te maken.

Drollenkostuums en scheetkussens

Dat Rebecca het feestje serieus nam blijkt uit de perfecte aankleding en de spelletjes die helemaal bij het thema pasten. De gasten speelden ‘pin the poop‘ (drollen in een getekende wc proberen te plakken met een blinddoek voor), er was een poep-piñata en zelfs Rebecca was gehuld in een poepkostuum. Als klap op de vuurpijl kregen alle kindjes een scheetkussen als presentje. Rebecca: ‘Het was een topfeestje. Iedereen heeft het naar zijn zin gehad. Ik was een beetje bang voor de reacties van de ouders, maar iedereen vond het tof.’

LEES OOK: Cadeaus: zo steel je de show op kinderfeestjes

Als je kind maar blij is

Volgens Rebecca paste het feestje perfect bij haar dochter. ‘Audrey weet precies wat ze wil en schaamt zich daar niet voor. Ik hoop dat ze altijd haar eigen keuzes zal blijven omarmen en zich niet zal laten gek maken door wat andere mensen zeggen.’ Rebecca heeft de foto’s gedeeld om zo andere ouders te inspireren.’ In tijden van Facebook en Pinterest blijven we al snel hangen in de standaard thema’s, maar het is hartstikke leuk om eens wat anders te doen. In the end gaat het erom dat je kind een leuk feestje heeft, en zich jarig voelt. En zo is het maar net.

Dit kinderfeestje met paardenthema zet je in no-time in elkaar

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Huffington Post

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Jarige Audrey wil ‘poepfeestje’ en ouders doen stinkende best om haar dat te geven
Sluiten