Gina Koninkx
Gina Koninkx Kids 7 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

Kinderfeestje aan het plannen? Met deze pop-up tentjes geef je het leukste feestje ooit

Staat er binnenkort een kinderfeestje bij jou op de planning? Voor je jarige zoon of dochter wil je elk jaar natuurlijk wat speciaals organiseren. Bij Pop-Up and Party boek je een waanzinnig tof kinderfeestje en wij zouden dit stiekem ook nog wel voor onszelf willen organiseren. Guilty.

De naam Pop-up and Party zegt het eigenlijk al een beetje. Je kunt bij dit bedrijf te gekke tipi tentjes huren voor kinderen zodat je een indoor slaapfeestje kan organiseren.

Kinderfeestje van Pop-Up and Party

Je kunt een set tentjes huren bij Pop-Up and Party en deze laten inrichten in verschillende thema’s. Van eenhoornfeestje tot het stoere ‘Woodland’ thema. De tentjes kunnen binnen worden opgezet in een grote ruimte zoals de woonkamer. Elk kind ligt in een eigen tentje en deze kunnen in een gezellig kringetje worden opgezet.

Het huren van de tentjes kost 225 euro per dag. Een aardig bedrag maar je krijgt er wel een heel uniek feestje voor terug. Je kunt er ook voor kiezen om de tentjes alleen overdag te huren (zeker voor kleintjes die nog niet gaan uit logeren). Heb je een ouder kind dat een feestje geeft? Dan kun je ook een tipi met safari thema huren voor in de tuin en eerlijk daar zien wij onszelf ook nog wel een verjaardag in vieren.

Op de website van Pop-Up and Party vind je alle informatie die je nodig hebt om dit te gekke kinderfeestje te boeken. Je kunt de verschillende thema’s bekijken en vindt er een overzicht van de prijzen. Daarnaast staan er ook nog te gekke DIY’s op de website, zoals het maken van traktaties en uitnodigingen. Daarmee maak je de verjaardag van jouw zoon of dochter helemaal compleet.

Ben je toch op zoek naar wat goedkopers? Dan heb je ongetwijfeld wat aan deze tips.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Kinderfeestje aan het plannen? Met deze pop-up tentjes geef je het leukste feestje ooit
Sluiten