Redactie
Redactie Horoscoop 2 mrt 2017
Leestijd: 3 minuten

Kinderhoroscoop Vissen: dit kun je verwachten van je kleine visje

Vissen-kinderen worden geboren tussen 19 februari en 20 maart


Het element water hoort bij dit sterrenbeeld, het zijn de dromertjes onder ons.


Vissen-kinderen hebben een grote fantasie en verbeelding en zijn lieve, rustige en behulpzame kinderen.
 Hoe ze zich voelen hangt erg af van de stemmingen om hen heen. Als anderen verdrietig zijn voelen ze met hen mee, en als ze vrolijk zijn worden ze ook aangestoken door die vrolijkheid en maken ook plezier. Dit maakt dus erg beïnvloedbaar. Ze pikken heel snel de sfeer op van de omgeving waar ze zijn en identificeren zich hiermee. Hierdoor is het lastig om een eigen identiteit te ontwikkelen.


Wie ben ik, wat wil ik en wat voel ik zijn dus de levensthema’s voor onze kleine Visjes. 
Vissen-kinderen hebben vaak voorgevoelens en kunnen hier erg onzeker van worden, omdat ze niet kunnen verklaren hoe ze hieraan komen. Op school is het soms lastig om bij de les te blijven, met hun grote fantasie dwalen ze af en letten hierdoor niet op. Voor deze kinderen is het belangrijk om ook vakken zoals, muziek, tekenen, fantaseren of kinderyoga te hebben op school. 


Hoewel Vissen heel sociaal zijn, hebben ze vaak maar een paar goede vrienden. Vaak ook kinderen die heel gevoelig zijn. Kijk of je voor je kind een muziekinstrument kunt vinden waar het zich helemaal op kan uitleven. Een leven zonder muziek is voor een Vis zowat niet denkbaar. Met een kleurboek met kleurpotloden of aquarelverf maak je ze ook erg blij. Omdat Vissen-kinderen erg kwetsbaar zijn, is het belangrijk om goed op hun gezondheid te letten. Voeding is erg belangrijk, maar ook sporten, zoals bijvoorbeeld zwemmen. 
Vissen zijn altijd bezig met de sterrenhemel en willen weten hoe het heelal in elkaar zit. Ze worden al geboren met een soort helikopterview, waardoor ze direct doorhebben hoe alles in elkaar zit. Maar het belangrijkste voor vissen is om met hun twee benen op de grond te staan, en zich met de alledaagse praktische dingen bezig te houden.

De lievelingskleuren van de Vis zijn lila, violet en blauwgroen. 
De zee heeft al deze kleuren als de zon onder gaat. 
Stenen die bij dit sterrenbeeld passen zijn fluoriet en de amethist die veel rust geeft, rust is iets wat de vis erg nodig heeft. Regelmatig in de stilte of lekker alleen op je kamer is erg belangrijk, want dan komt je kind weer bij zichzelf.

Vissen kunnen goed met de andere watertekens opschieten, zoals de Kreeft en de Schorpioen. Met deze sterrenbeelden kunnen ze veel plezier maken en lol beleven. Ze zijn even gevoelig als de Vis.
 Met de luchttekens Tweelingen, Weegschaal en Waterman is het wat lastiger. Dit zijn de denkers van de dierenriem en dat is niet de sterkste kant van de Vissen. Met de aardetekens Stier, Maagd en Steenbok gaat het beter. Die geven zekerheid, structuur en stabiliteit aan de waterige Vissen.
 De vuurtekens Ram, Leeuw en Boogschutter brengen opschudding en sensatie teweeg, ze brengen het avontuur naar de Vissen toe. Het sterrenbeeld van jouw kind gemist? Hier vind je alle horoscopen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Kinderhoroscoop Vissen: dit kun je verwachten van je kleine visje
Sluiten