Marleen Staal
Marleen Staal Kinderen 1 apr 2019
Leestijd: 1 minuut

Dank u smakelijk: deze goedkope houten kinderstoel scoor je bij Lidl

Niet wie zoet is, maar wie zit krijgt lekkers. Tenminste, als je deze kinderstoel van Lidl aan tafel schuift. Dan worden babyhapjes naar binnen vliegen een stukje leuker. En het mooie: de kinderstoel is ook nog eens geschikt voor jong én oud.

Kinderstoel Lidl

Inderdaad, de kinderstoel die Lidle deze week in de aanbieding heeft groeit gewoon met je kind mee. Dat is nog eens een slimme investering. En ook nog eens een investering die je geen rib uit je lijf kost. De kinderstoel kost namelijk nog geen 60,- euro!

Deze praktische stoel is verkrijgbaar in drie kleuren en is gemaakt van massief beukenhout. Gaat dus ook nog eens lekker lang mee én kan tegen een stootje. Wel zo handig met actieve druktemakers.

Niet alleen de zitting, maar ook de voetsteun kun je verstellen, waardoor je kind er nog jaren plezier van heeft. Alleen een kwestie van goed afstellen.

kinderstoel van lidl

Leeftijd

Vanaf 6 maanden kun je je kind al achter slot en een veiligheidsgordel kwijt in deze kinderstoel. En met een beetje geluk kan je 10-jarige kind de stoel ook gebruiken aan zijn of haar bureautje. Kortom: mogelijkheden genoeg. En dat voor een heel zacht prijsje. Daar worden we blij van!

Let wel: de kinderstoel is alleen online verkrijgbaar. De actie gaat vanaf vandaag in, dus je moet er snel bij zijn. Bestellen? Dat kun je hier doen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme