Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Kinderen 10 mei 2018
Leestijd: 1 minuut

Wow! Deze moeder maakt van kindertekeningen mooie borduursels

Als ouder probeer je vaak zo eerlijk mogelijk te reageren op je kinderen. Als ze vragen over waarom iemand zo gemeen was, of zelfs over waar baby’s vandaan komen: je doet je best om zo eerlijk mogelijk antwoord te geven. Soms vraagt dat toch wel wat meer van je, helemaal wanneer je kleintje dagelijks 930 “kunstwerken” maakt en ze allemaal “zo bijzonder en speciaal” zijn..

Het is absoluut noodzakelijk dat je het minder goed gelukt kunstwerk niet zomaar in de prullenbak gooit zonder dat je kind het weet..

LEES OOK: Lollig: deze kinderen tekenen hun moeder en het resultaat is eh… creatief

Kindertekening meets borduurwerk

Deze moeder uit Singapore heeft een hele andere tactiek. Ze bedacht een geweldige manier om gedenkwaardige tekeningen van haar kids te bewaren, wat het schuldgevoel die je hebt als je de tekeningen wilt weggooien misschien wel wegneemt. Haar naam is Inez Tan en moeder van Miya (6 jaar) en Tyler (3 jaar). Tan kan elke random kindertekening veranderen in een heel nieuw type kunstwerk:

kindertekening

LEES OOK: Haha! De taart die deze moeder voor haar man maakte is briljant

Borduurwerk

Dit is een hele unieke manier om je kind zijn masterpiece te bewaren. Ze maakt het ook in opdracht van andere mensen die de creaties van zijn of haar kinderen naar haar toesturen. Eigenlijk kan ze alles omtoveren in een borduurwerk, van zwarte lijntekeningen, maar ook tekeningen gemaakt met kleur of krijtjes. Hoe leuk!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme