Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Kids 15 dec 2017

Kindertekeningen ophangen? Zo doe je dat op een leuke manier

Regelmatig komen je kinderen thuis met de mooiste tekeningen. Niet alleen voor jou heel leuk, maar voor je kind belangrijk dat jij er blij mee bent. Dus wat doe je? De kindertekeningen ophangen! Je geeft ze een prominente plek in huis. De mooie kunst van je kind mag gezien worden. Dit zijn de leukste manieren om kindertekeningen creatief en origineel op te hangen.

‘Mama, mama kijk eens wat ik gemaakt heb! Vind je het mooi?!’ Het is aandoenlijk om te zien hoeveel plezier ze halen uit voor jou de mooiste tekening maken. En wat denken van al die werkjes waar ze zo hard op gewerkt hebben op school. Zit je kind  nog op de crèche? Dan krijg je handjes, voetjes, stempels, egels, schaapjes en wat al niet meer mee. Genieten wordt het als je samen kindertekeningen ophangen tot een kunst verheft.

LEES OOK: Dit is wat kindertekeningen over je kind vertellen.

Nooks

Een slinger

Jarig of niet – kinderen zijn dol op slingers! Deze keer gaan we niet voor vlaggetjes of pompoms, maar voor een volledige customized versie. Bevestig een aantal klemmen of wasknijpers aan een stuk touw of string lights en je kunstslinger is klaar om gedecoreerd te worden met de mooiste tekeningen.

Youtube

Een paneel van gaas of hout

Een stuk gaas of een houten paneel zijn het ideale moodboard waar je de mooiste werkjes, kaartjes en foto’s aan kunt klemmen.

Ana Camila

Kindertekeningen ophangen met kurk

Een wand van kurk straalt dankzij de natuurlijke uitstraling niet alleen sfeer uit, maar je kunt ook gemakkelijk kunstwerkjes er op prikken, zonder de muur te beschadigen.

Merry Pad

Een collage

Wil je dat je huiskamer geen XL-kindergallerij wordt? Maak dan foto’s van de tekeningen of scan ze in. Vervolgens kun je ze op de computer verkleinen en uitprinten. Zo heb je slechts één lijst, maar wél een mooie collage.

LEES OOK: Haha, de vraag is of je deze kindertekeningen durft op te hangen, oepsie.

Reageer op artikel:
Kindertekeningen ophangen? Zo doe je dat op een leuke manier
Sluiten