Gina Koninkx
Gina Koninkx Kids 7 feb 2019
Leestijd: 1 minuut

Vanaf vandaag scoor je een prachtige kinderwagen bij Lidl voor een spotprijsje

Baby op komst! De aanschaf van al die nieuwe babyspullen kost natuurlijk bakken met geld en daar was je inmiddels vast wel achter. Gelukkig kun je de nodige items ook voor een veel lager prijsje scoren. Zoals deze Pep kinderwagen van Lidl die deze week in de aanbieding is voor maar 299 euro.

Je schrikt je rot als je het totaalbedrag ziet van alle spullen die je nodig hebt met een kleine op komst. Gelukkig houdt Lidl rekening met je portemonnee want de winkelketen verkoopt een prachtige kinderwagen voor een lage prijs.

Kinderwagen in de aanbieding bij Lidl

Vanaf vandaag is de kinderwagen van Pep beschikbaar in de webshop van Lidl. De kinderwagen kun je op verschillende standen instellen en is makkelijk te vervoeren. Je kunt de wagen helemaal inklappen en hij weegt maar 9 kilo dankzij het lichte aluminium frame.

De kinderwagen is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: bruin, zwart en grijs. Jouw partner vindt het sowieso geen probleem om met deze stoere kinderwagen te lopen. De stof is gemaakt van honderd procent polyester en is daardoor makkelijk schoon te houden.

Met deze hippe wagen steel je sowieso de show op straat en niemand kan zien dat jij er maar 299 euro voor hebt betaald. Dat is nog eens wat anders dan die wagens van tweeduizend (!) euro.

De wagen is alleen te verkrijgen in de webshop, niet in de winkel. Hij kost deze week maar 299 euro. Alle info over de wagen kun je vinden in de beschrijving bij het product.

Deze handige hack kun je ook wel gebruiken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Lidl

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Vanaf vandaag scoor je een prachtige kinderwagen bij Lidl voor een spotprijsje
Sluiten