Rachelle Abbas
Rachelle Abbas | LinkedIn Kids 29 juni 2018

Vaders opgelet: met dit ondergoed ben je beschermd tegen onverwachte klappen van je kleine

Als vader wordt je soms – geheel onverwachts – door je kids geslagen of geschopt. Tuurlijk, knuffelen met je kids is heerlijk, maar onverwachte schoppen en klappen kunnen gevaarlijk zijn voor onbeschermde vaders.

Speciaal om die reden is er nu kindveilig ondergoed die de juwelen van de familie (if you know what I mean) beschermen. Nooit meer creperen op de grond als je kleine je per ongeluk slaat daar waar het voor hem op ooghoogte is.

Kindveilig ondergoed

Het ondergoed wordt geleverd met een versterkt beschermd voorvak, die eventuele klappen van kleine voetjes, knieën en ellebogen verzachten. Stoeien of knuffelen in bed met je kleine kan dus een stuk veilig worden ;-).

LEES OOK: 4 Papa-gadgets waar je als vader wel mee over straat kan

Grappig

Oké, zo hilarisch als het is, is het ook zéker een serieuze zakelijke onderneming. Het ondergoed wordt gewoon verkocht. Wat prijzig, dat wel, maar op basis van onderstaand filmpje zouden ze het wel waard zijn. Zo bleek het populairste Vaderdag cadeautje afgelopen Vaderdag niet een of andere mok te zijn, maar dit kindveilig ondergoed! Het was in nog minder dan 24 uur uitverkocht.

Reageer op artikel:
Vaders opgelet: met dit ondergoed ben je beschermd tegen onverwachte klappen van je kleine
Sluiten