Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 8 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Bij deze nieuwe winkel wil je meteen de nieuwe garderobe van je kind scoren

Ondanks dat je steeds vaker kinderkleding op internet moet kopen, omdat het aantal kinderwinkels daalt, kun je nu voor alle soorten kinderkleding in Bilthoven terecht. Op 1 september heeft Kids Republic – 1100 vierkante meter aan kinderkleding – namelijk zijn deuren geopend.

Giga-assortiment

Na de vakantie wil je een frisse start maken, en daar horen nieuwe kleren ook bij. Uit onderzoek is gebleken dat het aantal kinderkledingwinkels in Nederland erg daalt. Super jammer, vinden we, en daarom zijn we des te blij dat er een gigawinkel vol kinderkleding-, -schoenen, -pyjama’s en -accessoires heeft geopend.

LEES OOK: 6 fijne webshops voor kinderkleding

Groeispurt

The Kids Republic heeft een megagroot assortiment met tientallen kledingmerken, die zowel voor jongens als voor meisjes te gek zijn. Heel fijn als je kind net een groeispurt heeft doorgemaakt en je nu werkelijk géén idee hebt welke maat kleding je zoon of dochter precies heeft. Ze hebben net de nieuwe wintercollectie binnen, en naar eigen zeggen de grootste collectie winterjassen van heel Nederland.

De winkel is middenin het land gevestigd, namelijk in Bilthoven, Utrecht. Vind je dat te ver, dan kun je ook gewoon even in de collectie neuzen via de webshop, waar je tevens te gekke aanbiedingen vindt.

Minder fysiek shoppen

Wist je dat we voor onze kinderen steeds vaker online shoppen dan dat we daadwerkelijk naar de winkel gaan? Vier jaar geleden waren er nog 950 kinderkledingwinkels te vinden in ons land, nu nog ‘maar’ 730. Dat is een daling van 23%. Gek, want maar liefst 82% van de ouders koopt de kinderkleding nog in de winkel. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van het CBS.

Adres The Kids Republic:

Vinkenlaan 33 in Bilthoven

6x het bewijs: hippe kinderkleding en ecologisch gaan prima samen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

The kids republic

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Bij deze nieuwe winkel wil je meteen de nieuwe garderobe van je kind scoren
Sluiten