Volgens je sterrenbeeld is dit de beste kleur om je muur te geven

Je sterrenbeeld kan veel over je zeggen, wat voor type moeder je wordt, hoeveel uur slaap je nodig hebt of het vertelt iets over je seksdrive . Maar er is nóg iets..

Soms is het lekker om je muur een nieuw kleurtje te geven, maar dan volgt de lastige vraag: welke kleur? Dit is de kleur die het beste in jou naar boven brengt volgens je sterrenbeeld!

Ram

Rammen hebben een “doorzetters” persoonlijkheid, heldere en energieke kleuren passen dan ook goed hierbij. In het specifiek de kleur rood, omdat rood de kleur is van de heersende planeet Mars. Rode muren zullen ervoor zorgen dat ze zich helemaal thuis voelen en de kleur rood versterkt passie, energie en initiatief van de Ram. Een andere warme en vurige kleur die goed bij een Ram past is oranje.

Stier

Zachte groene natuurkleuren passen goed bij een Stier. De Stier is een teken van absolute vooruitgang en groen versterkt de verbinding met natuur en groei. Het seizoen van de Stier is de lente, de terugkeer van groen in de lente maakt de verbinding nóg groter. Als je niet zo’n fan bent van groen, zijn ook zachtere kleuren zoals crème of mauve passend bij de Stier. Ze creëren een rustgevende omgeving die hen helpt kalm en gecentreerd te blijven.

Tweelingen

Omdat Tweelingen altijd druk en vaak onderweg zijn, geven ze de voorkeur aan “lichte” ruimten met een open en schoon gevoel. Witte muren zorgen voor een ontsnapping aan hun hectische leven. Toch past een pop of color ook bij Tweelingen, omdat ze ook eclectisch zijn.

Kreeft

Wit, roze, hemelsblauw en pastelkleuren passen goed bij de Kreeft, ze creëren een comfortabele en uitnodigende sfeer. Violet is ook een kleur die goed matcht met Kreeft, aangezien Kreeft soms emotioneel kan zijn, is violet een ontspannende kleur die emoties zullen doen activeren en kalmeren.

Leeuw

Leeuwen voelen zich aangetrokken tot heldere, dramatische, zonnige kleuren. Marigold is een warme tint die de koninklijke aard van de Leeuw vertegenwoordigt, hun trouw aan andere een hun optimistische kijk op het leven. De Leeuw wordt ook aangetrokken door felle, heldere en rijke kleuren zoals goud en donkerpaars.

Maagd

Een aardachtige bruine muur zal de maagd machtig laten voelen. Elke aardetoon zal de Maagd aanspreken, het is kalm en ingetogen. Omdat Maagden efficient en opgeruimd zijn kiezen ze een zachte kleur uit die overal bij past en eenvoudig is. Een licht, ijsblauwe kleur past hier goed bij.

Weegschaal

De Weegschaal houdt van verfijnde en decadente kleuren als zachtroze, deze kleuren voegen elegantie toe aan elke kamer. Het zal de coole, mooie en liefdevolle aard van de Weegschaal oproepen. Donker groen houdt ook het luchtteken Weegschaal met beide benen op de grond.

Schorpioen

Krachtkleuren van de Schorpioen zijn rood en zwart, kastanjebruin is de middenweg tussen deze twee. Deze kleuren vertegenwoordigen intense emotionele diepten van de Schorpioen. Warmroze is een andere kleur die goed bij de Schorpioen past, ze hebben hun huis nodig als toevluchtsoord van de wereld, maar vol kleuren die het gepassioneerde naar boven halen.

Boogschutter

Heldere en vrolijke kleuren, zoals lime groen, spreken de avontuurlijke kant van de Boogschutter aan. Een pruimenkleur zal de Boogschutter naar spirituele inspanningen duwen. Levendige patronen zijn ook een speelse manier om deze kant naar voren te brengen.

Steenbok

Lichtgrijs zorgt ervoor dat de Steenbok zich veilig voelt, deze kleur geeft hen het perfecte palet om levendige en kleurrijke accessoires, planten en kunst in huis toe te voegen. Marineblauw is ook een klassieke kleur voor Steenbokken, Steenbokken zijn heel traditioneel en hun huizen hebben over het algemeen grote, stevige meubels.

Waterman

De kleur lichtblauw zal bijdragen aan het innovatieve karakter van de Waterman en helpen te experimenteren met nieuwe, leuke ideeën voor decoratie. Grijs is ook een kleur die in de smaak valt bij Watermannen, het houdt een ruimte veelzijdig en biedt de Waterman meer mogelijkheden om met accessoires te experimenteren.

Vissen

Turkoois lijkt op een oceaan- of waterkleur. Vissen zijn een waterteken, een vredig en romantisch huis trekt de Vissen aan. Naast blauw verbindt lichtgroen Vissen met zijn onderbewustzijn. De kleur lichtgroen vertegenwoordigt vernieuwing en inspiratie, en moedigt het de genezende en verjongende energieën aan waar Vissen om bekend staan.

Reageer op artikel:
Volgens je sterrenbeeld is dit de beste kleur om je muur te geven
Sluiten