Eva Dusch
Eva Dusch Kids 28 mei 2015

Klimmen maar! De leukste stapelbedden voor kids

Is het een crime om je kinderen iedere avond het bed in te krijgen? Met deze stapelbedden niet meer. Zolang ze de boel nog graag op stelten zetten, is een stapelbed een slimme, leuke en speelse manier om ruimte te besparen -meerdere kids in een kamer-, logees te ontvangen en de plezierfactor à la minuut te laten stijgen. Klein probleem: krijg ze er maar weer eens uit. Oeps.

Laat papa zelf een mooi bed in elkaar timmeren of koop een exemplaar in de winkel. Hierbij alvast een flinke dosis inspiratie voor in de slaapkamer. Hoe leuker het bed, hoe liever kinderen erin slapen.

(Steiger)hout

Het doet niet af aan je interieur, geeft een licht en natuurlijk gevoel in de slaapkamer en is bovendien kindvriendelijk. Hoe grappig is dit houten pakhuis. Luikjes dicht en slapen maar.

Halfhoogslapers

Een te hoog bed kan zowel onhandig als gevaarlijk zijn. Een halfhoogslaper is in dat geval de gulden middenweg. Zoals dit zalmkleurige kampeerexemplaar.

Combi-bedden

Boven slapen en beneden spelen. Dat is juist de handige verdeling van een goed stapelbed.
Of creëer beneden een extra slaapplek voor gezellige logeerpartijtjes.

Sfeermakers

De meest creatieve bedden bouwen zorgen niet alleen voor comfort, maar bouwen een hele setting in je slaapkamer, waarbij de sfeer allesbepalend is. Dit bed geeft het gevoel in je eigen strandhuis te overnachten, voor het ultieme zomergevoel. Zelfs binnenshuis.

Heb jij een hipsterinterieur? Deze 23 dingen wijzen er wel op.

Reageer op artikel:
Klimmen maar! De leukste stapelbedden voor kids
Sluiten