Mega cadeautip: maak herinneringen tastbaar door een knuffelportret

Naast het feit dat papa en mama favoriet zijn bij kinderen, is de knuffel toch ook wel erg belangrijk. We kennen tenslotte allemaal de horror van een verloren knuffel: een huilend kind, een helse zoektocht waar dat ding nou kan zijn, om hem vervolgens ergens onder de bank vandaan te halen. De liefde voor knuffels is moeilijk te overschatten.

Sterker nog, ik slaap zelf nog iedere avond met Flip: het konijn wat ik van mijn vriend heb gekregen toen ik vroeg om een (echt) konijn. En mocht je nou denken dat je zelf niks meer met knuffels hebt: Liesbeth en Caressa (aka de KNUFFELMAKERS) zorgen er wel voor dat je een knuffel wilt.

Knuffelportret

KNUFFELMAKERS maakt herinneringen tastbaar door het verknuffelen van portretfoto’s, dierbare momenten en kindertekeningen, dat is toch te leuk? Je kunt er voor kiezen om jezelf als knuffel te laten maken, of juist iemand anders om cadeau te geven – of om mee te knuffelen ;-). Je kunt je kleintje bijvoorbeeld ook een knuffel geven van jullie, zodat hij jullie nooit hoeft te missen. Ook leuk: een knuffel van de tekening van je kind. De knuffels zijn handgemaakt door Liesbeth en Caressa en kwalitatief van hoogwaardige materialen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

[ UP U P A N D A W A Y ] Deze lieve mama die werkt voor @transavia wordt weleens gemist door haar kids, nu kunnen de kids altijd knuffelen met de mams ook al is ze in de lucht! • • #knuffelmakers #verknuffelen #knuffelportretje #transavia #lief #mama #werken #stewardess #purser #margriet #familie #family #love #liefde #knuffel #missing

Een bericht gedeeld door Knuffelmakers (@knuffelmakers) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

[ J A C K Y L O U ] Dit meisje kreeg van haar lieve papa @hans_muis en mama @pipvanhuet haarzelf kado met haar mooie jurk aan en een heel bijzonder kettinkje die ze kreeg toen haar papa en mama gingen trouwen! LIEF! De paps en mams runnen trouwens ook een van de gezelligste barretjes in Haarlem, ons favoriete ontbijtplekje aan het Spaarne: @barwolkers ❤️ • • #knuffelmakers #jackylou #lief #knapkind #sproetjes #blij #jarig #kado #verjaardag #zomer #knuffelportretje #haarlem #haarlemmers #mug

Een bericht gedeeld door Knuffelmakers (@knuffelmakers) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

[ P A P A W I L L E M ] De kersverse stoere papa van Daan, speciaal verknuffeld in opdracht van mama @kikivanleuven voor baby Daan zodat ze haar papa niet hoeft te missen als hij even niet in de buurt is. 😍 Extra leuk weetje: ze runnen ook nog een vet leuke winkel, namelijk @spruitkidsconceptstore! #knuffelmakers #knuffelportretje #papa #held #daan #knuffelen #superpapa #papaisdebeste #daddycool #tattoo #dad #vader #lief #baby #cadeau #kadootje #baby #kraamkado

Een bericht gedeeld door Knuffelmakers (@knuffelmakers) op

Zo begon het

Wij vroegen ons af hoe ze op het leuke idee kwamen om knuffelportretten te gaan maken. Liesbeth maakte al knuffels en na een avondje brainstormen zijn de meiden op het idee gekomen om hun krachten te bundelen en knuffels te maken van kindertekeningen. Vanuit daar kwam uiteindelijk het idee om ook knuffelportretjes te gaan maken. Het tastbaar maken van herinneringen is hun intentie.

Bijzondere knuffel

Elk verhaal is uniek. De knuffel die de KNUFFELMAKERS het meest is bijgebleven is een knuffelportret die ze maakten van een net overleden moeder. Ze kregen haar kleding ook om die bij het knuffelportret aan te trekken: een mooi shirt en een bloemetjesjurk die ook echt nog rook naar de wasmiddel die de moeder altijd gebruikte. De meiden vonden het super speciaal om op die manier manier troost te kunnen bieden.

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
Mega cadeautip: maak herinneringen tastbaar door een knuffelportret
Sluiten