Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Work & Life 29 apr 2019

Wie zijn beurt is het om koffie te halen op kantoor? Deze app vertelt het je!

Ben jij altijd dé perfecte collega die ieder rondje vraagt wie nog wat moet drinken? Grote kans dat jij dan regelmatig met kopjes koffie en thee rondloopt voor je collega’s. Dat hoeft niet langer! Laat het lot bepalen – of nou ja, de nieuwe app ‘Kantoor Roulette’ bepaalt wie het volgende rondje koffie moet halen! Ideaal.

Daag je collega’s uit voor een potje Kantoor Roulette zodat jij niet iedere keer de sjaak bent om drinken voor iedereen mee te nemen.

Kantoor Roulette

Iedereen die de app downloadt kan zich aanmelden voor de volgende koffie- en theeronde. Voordat het rad gaat draaien mag iedereen nog even invullen wat hij/zij wil drinken.

Het digitale Rad van Fortuin verschijnt op je scherm, draait en wijst daarna iemand aan die jouw kop mag moet gaan vullen. Oké, oké, de app is niet alleen bedoeld om koffie en thee rond te brengen, maar ook om te socializen met je collega’s. Wanneer het rad weer draait valt de volledige focus van werk even weg en is iedereen even bereikbaar. Dat is goed voor de werksfeer en onderling contact op de werkvloer – als je ook weet wanneer je moet ophouden natuurlijk.

Lees ook: Zo ga je om met de 5 typen irritante collega’s

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Wie zijn beurt is het om koffie te halen op kantoor? Deze app vertelt het je!
Sluiten