Chiara Izelaar
Chiara Izelaar Work & Life 16 mei 2019
Leestijd: 3 minuten

Dit zegt je favoriete koffie over je persoonlijkheid

Hoewel je altijd vriendelijk glimlacht naar de barista van jouw favo koffietentje, weet hij precies hoe jij écht in elkaar zit. Ga jij altijd voor een simpele, zwarte koffie… Of ben je juist gek op veel poespas? Dit is wat jouw standaard koffiebestelling over je persoonlijkheid verklapt.

Zwarte koffie

Ha, jij hebt je hart op je tong! Je zegt wat je denkt en bent niet bang om eerlijk te zijn. Liever de harde waarheid, dan een zoete leugen.

Ook weet je als geen ander dat je hard moet werken om je doelen te behalen. Je legt de lat dan ook wel hoog, maar jij kan er ook niets aan doen dat je ambitieus bent.

Hoewel je het waardeert als anderen je advies geven volg je toch je eigen instincten. Dit maakt je een leider in hart en nieren.

Je werkt hard, en hebt daarom een hekel aan drama en conflicten. Daarom omring jij je het allerliefst met mensen die net zo gedreven zijn als jij!

Leuk weetje: Dit is het beste tijdstip van de dag om koffie te drinken

Espresso

“Work hard, play hard.” is jouw levensmotto. Je werkt keihard om je doelen te bereiken. Maar je geniet net zo erg van het leven. Je bent wel een tikkie kritisch, want of het nu om je baan, je garderobekast of je vakantie gaat; alles moet perfect zijn.

Toch weet je de perfecte balans te bewaren tussen je ambities en ontspanning. Dit maakt je dan ook de gezelligste vriendin die er is. Een etentje, borrel, festival of ander feestje is pas compleet als jij binnen komt lopen. Maar degene die het meest geniet van het gezelschap van vrienden, dat ben jij!

Cappuccino

De kans is héél groot dat jij gek bent op Disneyfilms… Je bent stiekem de Peter Pan van je vriendengroep. Je bent fantasierijk en raakt vaak verzeild in dagdromen.

Je hebt een voorliefde voor nostalgische taferelen en hecht dan ook veel waarde aan rituelen. Daarnaast ben je ontzettend creatief en met een kritische blik weet jij je creativiteit om te toveren in realistische, goedwerkende ideetjes.

Tot slot ben je spontaan én sociaal. Je maakt snel vrienden en die behoud je dankzij je eerlijke en loyale eigenschappen.

Oepsie: Waarom je direct moet poepen na een kop koffie

Latte

Je bent zowel een knusse huismus als avonturier. Zo stel je een veilige haven evenveel op prijs als een spontaan uitstapje. Het allerliefst in de natuur! Maar je houdt het allermeest van de mensen die een plekje in je hart hebben verovert.

Je bent makkelijk in de omgang en het kost geen moeite om jou gelukkig te maken. Je bent down to earth, heel relaxt en flexibel. Je zit vol energie en je wil je dag het liefst invullen met talloze activiteiten. Maar zodra je in je bedje ligt kom je pas echt tot rust…

IJskoffie

Niets maakt je gelukkiger dan anderen helpen. Je bent lief, vriendelijk en zorgzaam. Er is veel nodig om je van je stuk te brengen, je bekijkt iedere situatie van de positieve kant. En dit probeer je ook over te brengen op je loved ones.

Je bent een loyale vriendin en je vrienden waarderen dit. Maar het kan weleens voorkomen dat je vriendinnen je erop wijzen dat jij je teveel vasthoudt aan een bepaalde routine.

Uit je comfortzone stappen? No way! Ze moeten maar genoegen nemen met het feit dat jij altijd een lach op je gezicht hebt!

(IJs)Koffie met een smaakje

Geef maar toe; jij hebt een bucketlist boven je bed hangen en je wil ze ‘t liefst allemaal afvinken. Je bent dan ook altijd bezig met het plannen en organiseren van activiteiten. Je houdt er gewoon van om dingen voor mekaar te krijgen.

Daarnaast ben je een nieuwsgierige levensgenieter die overal voor in is. Geen avontuur is jou te gek. Sommigen noemen je misschien ‘a wild child’, maar degenen die jou echt goed kennen weten dat je een klein hartje hebt. Er gaat namelijk niets boven jouw loved ones!

Speciaal voor jou: 6 manieren om je dagelijkse koffie een twist te geven

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit zegt je favoriete koffie over je persoonlijkheid
Sluiten