Gina Koninkx
Gina Koninkx Eten 4 sep 2019
Leestijd: 1 minuut

Is jouw kind een masterchef in spé? Geef ze dan op voor de aardappel kinderkookworkshop

Helpt jouw zoon je het liefst elke avond met koken? Of bakt jouw dochter zonder twijfel de lekkerste taarten, helemaal alleen? Dan kun je met zekerheid zeggen dat het een chefje in spé is. Je kunt je kind nu opgeven voor de zogenoemde culinaire pieper-ontdekkingsreis.

– Helaas kun je je niet meer aanmelden voor dit event –

Als jouw kind nú al een passie voor koken heeft en jij ervan bent overtuigd dat hij of zij later in deze branche gaat werken, kun je ze opgeven voor iets onwijs leuks.

De Mini Piepershow

De Mini Piepershow is op zoek naar kleine koks die ook nog eens graag in de spotlights staan. Samen met tv-chef Hugo Kennis gaan de kids langs een aardappelboer. Zij leren samen met de chef gerechten bereiden die ze in een restaurant aan gasten mogen uitserveren. Cool!

Alles over het opgeven

Is jouw zoon, dochter, buurvrouw of neefje een kei in de keuken? Je kunt hem of haar opgeven als: het kind tussen de 8 en 14 jaar oud is, beschikbaar is op zondag 27 oktober van 10.15 tot 14.30 en op maandag 28 oktober van 16.30 tot 20.00. Je kunt de mini-chef opgeven tot 22 september van dit jaar. Meer info en opgeven kan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme