Koppel kiest íedere week voor een kinderloos weekend, om deze reden…

Heerlijk uitslapen, op je dooie gemakje ontbijten, en de hele middag ligt nog voor je. Ga je een boek lezen of lekker shoppen? O ja, je moet voor vanavond nog een tafeltje reserveren in jullie favoriete restaurant. Een typisch weekend van iemand zonder kinderen? Niet helemaal. Dit Australische stel brengt hun dochtertje elk weekend naar de oppas voor wat quality time samen. Elk. Weekend.

Het Australische model Rachael Finch en haar man Michael Mizener kwamen onlangs flink onder vuur te liggen. Watskeburt? Rachael vertelde in een interview dat zij hun tweejarige dochtertje Violet elke vrijdag naar haar oma brengen. ‘Elk weekend gaat Violet naar het huis van Mish’ (Michaels) moeder, en dan hebben we die dagen voor ons zelf. Ik denk dat dat ongelooflijk gezond is voor onze relatie. Op zondag pikken we haar weer op, en dan hebben we weer voor de volle honderd procent energie.”

Deze bekentenis kwam het stel op een stormvloed aan kritiek te staan. Op Instagram kreeg het model er flink van langs met opmerkingen als: “Waarom heb je dan voor een kind gekozen, om d’r elk weekend te dumpen?” Ook vonden mensen het oneerlijk om deze verantwoordelijkheid op de oma af te schuiven. Rachael besloot zich op Instagram te verdedigen met de volgende post, waarin ze aangaf dondersgoed te weten wat het beste is voor haar kind, en vertrouwen te hebben in haar keuzes. Net als iedere moeder wil ze dat haar kind gelukkig, veilig en geliefd is.

Wat vind jij: is je kind(eren) elk weekend wegbrengen de hemel op aarde of echt too much? Praat mee!

Ben jij komend weekend kinderloos? Grote kans dat je deze 8 dingen gaat doen. Heb je de kinderen wel thuis, geef ze dan snel pen en papier!

Reageer op artikel:
Koppel kiest íedere week voor een kinderloos weekend, om deze reden…
Sluiten