Kirsten Athmer
Kirsten Athmer Kids 18 mei 2016

Kotsende kleuter in auto zorgt voor hilarische paniek-smsjes tussen ouders

Soms zijn mannen ook net kinderen. De Amerikaanse vader Ben Patterson werd onlangs overrompeld door zijn zoon die plots in de auto moest overgeven. Een logische reactie is de troep opruimen, maar in plaats daarvan sms’te hij een stroom aan tragikomische berichten naar zijn vrouw.

Aangezien echtgenote Stephanie niet à la minute reageerde, bleef de hulpeloze vader maar berichten spuwen. Ben besloot er een screenshot van te maken en het op Facebook te delen. Check de berichten hier:

‘Sympathisch braken’

En het arme kind maar wachten tot papa (de juiste) actie onderneemt. Ben moest het toch echt zelf oplossen, want Stephanie was op stap met een stel vriendinnen en zou voorlopig niet op haar telefoon kijken. De reden voor Bens hulpeloze reactie probeert hij te verklaren door te zeggen dat hij last heeft van ‘sympathisch braken’, ofwel: de aandoening die ervoor zorgt dat je moet overgeven als je een ander ziet overgeven. Of zijn vrouw genoegen neemt met deze reden is nog maar de vraag.

In een latere Facebookpost verklaart Ben dat hij het verhaal iets mooier had gemaakt dan het daadwerkelijk was. Het deel dat hij beschuldigd werd van drunk driving en een blaastest moest doen, had hij – voor de extra dramatiek (alsof die er al niet genoeg was) – verzonnen.

Maar nu maken papa en zoon Declan het beide gelukkig goed:

Heeft jouw lief ook wel eens van deze hulpeloze acties? Vertel het ons!

Jessica Sinay (36) kreeg tijdens haar beide zwangerschappen last van HG (Hyperemesis Gravidarum), een extreme vorm van zwangerschapsmisselijkheid. ‘Dertig keer per dag hing ik kotsend boven de wc. Een glaasje water kwam er tien keer zo hard weer uit’. Lees hier verder >

Reageer op artikel:
Kotsende kleuter in auto zorgt voor hilarische paniek-smsjes tussen ouders
Sluiten