Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Work & Life 13 dec 2016
Leestijd: 1 minuut

Bijzondere video: zo begin je zonder spijt het nieuwe jaar

Nu 2016 bijna voorbij is, ben je geneigd terug te kijken op alle mooie en natuurlijk de minder mooie dingen die je het afgelopen jaar hebt meegemaakt. Iedereen heeft wel iets waar hij of zij spijt van heeft. Volgens onderzoekers is het goed om dit van je af te schrijven en in New York hebben ze daar iets moois op gevonden.

Niks weegt zo zwaar als het gevoel van spijt. Het komt van de kleinste dingen in het leven, en het blijft je achtervolgen. Daarom is het zo belangrijk dat je daar iets mee doet. Volgens onderzoekers is spijt hebben alleen maar goed. Tenminste, als je de dingen waar je spijt van hebt opschrijft. Zo kun je een stuk gelukkiger aan het nieuwe (jaar) beginnen.

LEES OOK: 8- en 80-jarigen vertellen elkaar waar ze spijt van hebben

Eruit met die spijt!

Alle dingen opschrijven waar je spijt van hebt, werkt volgens de onderzoekers het beste om het uit je systeem te krijgen. En om iedereen die kans te geven, stond er in New York een groot krijtbord waar iedereen op kon schrijven waar hij of zij nu écht spijt van heeft. Spoiler: de spijtbetuigingen raken je recht in het hart.

Je kunt er niet vroeg mee beginnen. Hier hebben ouderen namelijk spijt van >

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Youtube

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Bijzondere video: zo begin je zonder spijt het nieuwe jaar
Sluiten