Is kuiten botox de nieuwste trend?

Redactie 15 dec 2014 Beauty

Hadden we het gisteren nog over botox voor mannen, bediscussiëren we vandaag de kuiten botox. Wij vonden het maar gek klinken, maar wereldwijd schijnen vrouwen hun onderbenen vol te spuiten. Van Azië tot Groot-Brittannië, deze vrouwen willen maar één ding.

Zij willen wat zoveel vrouwen willen: slanke onderbenen. Veel Nederlandse vrouwen kunnen hierover meepraten. Zij vinden hun onderbenen te stevig voor het dragen van rokjes of hebben moeite met het vinden van de perfecte winterlaars. Er leek niet echt een oplossing, maar nu is er kuiten botox! Kuiten botox belooft snel resultaat zonder een speciale ingreep. Maar hoe werkt dat dan?

De procedure

Kuiten botox6
Voor ruim 350 euro kun je onderbenen laten injecteren met een flinke hoeveelheid botox. De arts verlamt beetje bij beetje je kuitspier, waardoor deze minder goed kan samen-trekken. Als gevolg zal deze minder prominent zichtbaar zijn en zal de omvang van je onderbeen met gemiddeld 1 cm afnemen.

De hele procedure duurt maar dertig minuten en het resultaat is binnen zeven tot veertien dagen zichtbaar. Voor een blijvend resultaat wordt aangeraden de ingreep twee keer per jaar uit te voeren. Hieronder zie je wat het resultaat kan zijn:

In een tijd waarin de knielaarzen en killerboots ons om de oren vliegen, klinkt kuiten botox niet eens zo verkeerd. Als het veilig genoeg is voor je gezicht, dan kan het in mijn kuit toch geen kwaad? Toch waarschuwen artsen voor de gevolgen op lange termijn. Je kuit is een grote spier die je bloed helpt rondpompen, deze lam leggen lijkt niet verstandig.

Toch zijn er al genoeg vrouwen fan van kuiten botox. Zij laten trots hun benen weer zien en genieten van de keus in schoeisel: van chique pump tot killerboot.

Zou jij kuiten botox overwegen om eindelijk in die killerboots te kunnen? Laat het ons weten!

Reageer op artikel:
Is kuiten botox de nieuwste trend?
Sluiten